Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yaklaşık 3 hafta önce NVIDIA ekran kartıma gelen driver güncellemesini yaptım, o zamandan beri bilgisayarım kilitleniyor [ses gelmeye (şarkı çalıyorsa devam ediyor) ve klavye fonksiyonları çalışmaya devam ediyor].
Düzeltmek için kasadan kapatıp açmak zorunda kalıyorum. Bu sırada bazen anakarttaki VGA ışığı yanıyor ve açılmıyor.
  • DDU ile birkaç kere farklı eski sürümlere döndüm ama devam etti.
  • Kernel 41 hatası var Windows günlüğünde ama bu benim ekran donunca kasadan bilgisayarı kapatmamla alakalı olabilir, bilmiyorum.
  • Nvlddmkm hatası da alıyorum.
Ekran kartına stres testi yaptığımda maksimum 78-80 derece civarını gördü.

RAM'ler içinde Windows'un kendi testini yaptım bir hataya rastlanılmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Denetim Masası'na gir, Sistem'de pil ayarına gel. Güç düğmelerinin yapacağı seçeneğe bas. Şu anda kullanılmayan ayarları değiştirme kısmından “Hızlı Başlatma” ve “Kilit” seçeneğini kaldır, tamam de.

CMD’ye gel, sfc /scannow yaz. Bu bitince DISM.exe /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth komutunu gir.

Yeniden başlat. Benim laptopta böyle düzelmişti. Düzelmezse eğer, donanımsal bir şeydir.
Dediklerimi yaptınız mi sonuç ne oldu.
Merhaba hocam daha yeni yapma fırsatı buldum güç seçenekleriyle ile ilgili olan kısım bende çıkmıyor modlu Windows kullanmamla alakalı olabilir(aslında sorunumun ana sebebi de bu olabilir belki)
Scannowu yaptım şöyle dedi ve dediğiniz kodu yapıştırdım.

Kod:
Windows Resource Protection found corrupt files but was unable to fix some of them.
For online repairs, details are included in the CBS log file located at.
windir\Logs\CBS\CBS.log. For example C:\Windows\Logs\CBS\CBS.log. For offline.
repairs, details are included in the log file provided by the /OFFLOGFILE flag.

Ayrıca az önce yeniden kilitlendi ama Windows günlüğünde herhangi bir şey yok.

Log dosyası.

Restoredan sonra bir daha scannow yaptım böyle dedi.

Kod:
Windows Resource Protection found corrupt files and successfully repaired them.

Güncelleme:
Normalde AAA bir oyun oynarken 5 dakika sonra kitleniyordu ama bugün yaklaşık 45 dakika RDR2 oynadım ve bir sıkıntıya rastlamadım şu anlık sorun çözülmüş görünüyor. Cevap yazan herkese teşekkürler,@LeoDEX hocama özellikle.Herkese iyi günler.

Son düzenleme:
Merhaba hocam daha yeni yapma fırsatı buldum güç seçenekleriyle ile ilgili olan kısım bende çıkmıyor modlu Windows kullanmamla alakalı olabilir(aslında sorunumun ana sebebi de bu olabilir belki)
Scannowu yaptım şöyle dedi ve dediğiniz kodu yapıştırdım.

Kod:
Windows Resource Protection found corrupt files but was unable to fix some of them.

Ayrıca az önce yeniden kilitlendi ama Windows günlüğünde herhangi bir şey yok.

Log dosyası.

Restoredan sonra bir daha scannow yaptım böyle dedi.

Kod:
Windows Resource Protection found corrupt files and successfully repaired them.

Güncelleme:
Normalde AAA bir oyun oynarken 5 dakika sonra kitleniyordu ama bugün yaklaşık 45 dakika RDR2 oynadım ve bir sıkıntıya rastlamadım şu anlık sorun çözülmüş görünüyor. Cevap yazan herkese teşekkürler,@LeoDEX hocama özellikle. Herkese iyi günler.

Hayırlı olsun.