Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

5297

Becerikli
Makaleler
1
Bilgisayarda Windows 7 Ultimate işletim sistemi yüklü, tüm güncelleştirmeler de yüklü fakat bir uygulama kurmaya çalıştığımda her seferinde farklı sebeplerden dolayı "KERNEL32.dll" hatası alıyorum. Çözümünü bulamadım. System32 ve SysWOW64 klasörlerinde KERNEL32.dll bulunuyor. Çözümü nedir bu sorunun?

Dosya Ekleri

• IMG_20240511_103943.webp
    IMG_20240511_103943.webp
    2,1 MB · Görüntüleme: 215
  • IMG_20240511_103843.webp
    IMG_20240511_103843.webp
    2,2 MB · Görüntüleme: 196
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kurmaya çalıştığın programlarda kullanılan Win32 API'eri o işletim sistemi versiyonunda mevcut değil. Bu nedenle kernel32.dll'de bu fonksiyon bulunamadı diyor. Programları kullanmak için daha üst bir Windows versiyonu deneyin.
Hocam teşekkür ederim aslında bende Firefox kullanmak çok isterim ama bilgisayarda herhangi bir tarayıca girdiğim anda fan başlıyor çok sesli oluyor tarayıcıdan çıkınca tık ses yok bilgisayar 8 GB RAM, RAM'den yana sıkıntı yok ama işlemci çabuk ısınıyor o yüzden fan hızlı çalışıyor.çözümünü bulamadım o yüzden dediler hafif tarayıcı indir bunu buldum, hocam 3 sorum olacak 1.bu tarayıcıya girince fanın hızlanması sorununu nasıl çözebilirim 2.vxkex dediğiniz şey tüm Windows 7 ile uyumlu olmayan programları da bu şekilde çalıştırmamı sağlayacak mı 3.vxkex nasıl kurulur zararı var mıdır?
1) Bence fan sorununuz ile ilgili ayrı bir konu açın çünkü Windows 7 ile alakası yok sorunun, belki termal macun kurumuş olabilir.

2) Hepsini değil fakat çoğunluğunu çalıştırması gerek. Göz atmak isterseniz VxKex'in sayfasında çalışan programlar listesi var.

1715610076275.webp

3) VxKex bir installer ile geliyor yani kurması kolay. Zararı var mıdır konusuna gelirsek VxKex açık kaynaklı bir yazılım ve sistem dosyalarını modifiye etmiyor yani zararı yok.

Son düzenleme:
1) bence fan sorununuz ile ilgili ayrı bir konu açın çünkü Windows 7 ile alakası yok sorunun, belki termal macun kurumuş olabilir.

2) hepsini değil fakat çoğunluğunu çalıştırması gerek. Göz atmak isterseniz Vxkex'in sayfasında çalışan programlar listesi var.

Eki Görüntüle 46136

3) vxkex bir installer ile geliyor yani kurması kolay. Zararı var mıdır konusuna gelirsek vxkex açık kaynaklı bir yazılım ve sistem dosyalarını modifiye etmiyor yani zararı yok.

Teşekkür ederim termal macunu daha yeni yeniledim dediğim gibi sadece herhangi bir tarayıca girdiğimde hızlanıyor virüs vs. yok hafif tarayıcı arama sebebimde bu ama çözülmedi hangisini demediysem siz bu işin ehlisiniz.