Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

5297

Becerikli
Makaleler
1
Bilgisayarda Windows 7 Ultimate işletim sistemi yüklü, tüm güncelleştirmeler de yüklü fakat bir uygulama kurmaya çalıştığımda her seferinde farklı sebeplerden dolayı "KERNEL32.dll" hatası alıyorum. Çözümünü bulamadım. System32 ve SysWOW64 klasörlerinde KERNEL32.dll bulunuyor. Çözümü nedir bu sorunun?

Dosya Ekleri

• IMG_20240511_103943.webp
    IMG_20240511_103943.webp
    2,1 MB · Görüntüleme: 214
  • IMG_20240511_103843.webp
    IMG_20240511_103843.webp
    2,2 MB · Görüntüleme: 195
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kurmaya çalıştığın programlarda kullanılan Win32 API'eri o işletim sistemi versiyonunda mevcut değil. Bu nedenle kernel32.dll'de bu fonksiyon bulunamadı diyor. Programları kullanmak için daha üst bir Windows versiyonu deneyin.
Bilgisayarda Windows 7 Ultimate işletim sistemi yüklü, tüm güncelleştirmeler de yüklü fakat bir uygulama kurmaya çalıştığımda her seferinde farklı sebeplerden dolayı "KERNEL32.dll" hatası alıyorum. Çözümünü bulamadım. System32 ve SysWOW64 klasörlerinde KERNEL32.dll bulunuyor. Çözümü nedir bu sorunun?
Windows 7 ile uyumlu programlar mı kurmaya çalışıyorsunuz yoksa 7 için desteği bitmiş uygulamaları mı kurmaya çalışıyorsunuz? Desteği biten uygulamaları kurmaya çalışıyorsanız bu hatayı almanız normaldir.

Kurmaya çalıştığın programlarda kullanılan Win32 API'eri o işletim sistemi versiyonunda mevcut değil. Bu nedenle kernel32.dll'de bu fonksiyon bulunamadı diyor. Programları kullanmak için daha üst bir Windows versiyonu deneyin.

Çözüm
Windows 7 ile uyumlu programlar mı kurmaya çalışıyorsunuz yoksa 7 için desteği bitmiş uygulamaları mı kurmaya çalışıyorsunuz? Desteği biten uygulamaları kurmaya çalışıyorsanız bu hatayı almanız normaldir.

Desteği devam eden uygulamalarda da aynı sorun bazen karşıma çıkıyor.

Dediğiniz gibi, fotoğraftaki yüklenmeyen programın Windows 7 ile uyumlu olan bir sürümünü uzun araştırmalar sonucu buldum, yükledim ve hata vermedi. Teşekkürler.

Biliyorum konuyu çözüldü olarak işaretlediniz fakat eğer isterseniz uygulamanın ismini söyleyebilir misiniz? belki uygulamanın en yeni sürümünün Windows 7 için modifiye edilmiş halini bulabilirim.

Biliyorum konuyu çözüldü olarak işaretlediniz fakat eğer isterseniz uygulamanın ismini söyleyebilir misiniz? Belki uygulamanın en yeni sürümünün Windows 7 için modifiye edilmiş halini bulabilirim.

Bu konuyu açma sebebim olan program Mint browser. Daha nice programlar bu hatayı veriyor hepsini yüklemek isterdim ama Windows 7 desteği bitti diye destek vermiyorlar zamanında böyle güçlü bir işletim sisteminin neden fişini çektiler ki?

Bu konuyu açma sebebim olan program Mint browser.
Tarayıcının son sürümünü çalıştırdım, tek yapmanız gereken şey VxKex kurmak ve tarayıcının .exe dosyası üzerinde kullanmak.

1715520329212.webp

1715520307517.webp

Not: Bence tarayıcının arayüzü çok iğrenç duruyor, sizin yerinizde olsaydım bu tarayıcı yerine Firefox kullanırdım.

Daha nice programlar bu hatayı veriyor hepsini yüklemek isterdim ama Windows 7 desteği bitti diye destek vermiyorlar zamanında böyle güçlü bir işletim sisteminin neden fişini çektiler ki?
"Windows 7 eskimedi, eskitildi."

Tarayıcının son sürümünü çalıştırdım, tek yapmanız gereken şey VxKex kurmak ve tarayıcının .exe dosyası üzerinde kullanmak.

Eki Görüntüle 45782
Eki Görüntüle 45781
Not: Bence tarayıcının arayüzü çok iğrenç duruyor, sizin yerinizde olsaydım bu tarayıcı yerine Firefox kullanırdım.

"Windows 7 eskimedi, eskitildi."

Hocam teşekkür ederim aslında bende Firefox kullanmak çok isterim ama bilgisayarda herhangi bir tarayıca girdiğim anda fan başlıyor çok sesli oluyor tarayıcıdan çıkınca tık ses yok bilgisayar 8 GB RAM, RAM'den yana sıkıntı yok ama işlemci çabuk ısınıyor o yüzden fan hızlı çalışıyor.çözümünü bulamadım o yüzden dediler hafif tarayıcı indir bunu buldum, hocam 3 sorum olacak 1.bu tarayıcıya girince fanın hızlanması sorununu nasıl çözebilirim 2.vxkex dediğiniz şey tüm Windows 7 ile uyumlu olmayan programları da bu şekilde çalıştırmamı sağlayacak mı 3.vxkex nasıl kurulur zararı var mıdır?