Detaylar
Kim cevapladı?Hocam hiç anlamıyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yapay zekaya yaptırın.
Ekleme: Hoşunuza giden bir görseli yapay zekaya yükleyin, bu görselde ne görüyorsun deyin. Sonra verdiği cevabı promt olarak kullanın(isterseniz değişiklik de yapın), görsel oluşturmasını söyleyin. İki işlem için de özelliklerine göre yapay zeka tercih etmek daha iyi olur. Çözünürlük vs belirtin.
Ekleme: Hoşunuza giden bir görseli yapay zekaya yükleyin, bu görselde ne görüyorsun deyin. Sonra verdiği cevabı promt olarak kullanın(isterseniz değişiklik de yapın), görsel oluşturmasını söyleyin. İki işlem için de özelliklerine göre yapay zeka tercih etmek daha iyi olur. Çözünürlük vs belirtin.
Son düzenleme:
Herşeyim full hocam sadece banner logo işinden anlamıyrdum onuda yapay zekayla çözücemParan sende kalsın çarçur etme zaten yayıncılığa gireceksen ileriye dönükte hedeflerin varsa ekipmanlara yatırım yap derim.
Yayıncılık tecrübeniz var mı hocamParan sende kalsın çarçur etme zaten yayıncılığa gireceksen ileriye dönükte hedeflerin varsa ekipmanlara yatırım yap derim.
KökBilgi
Uzman
Bir ara heveslenmiştim sadece yok sayılır.Herşeyim full hocam sadece banner logo işinden anlamıyrdum onuda yapay zekayla çözücem
Yayıncılık tecrübeniz var mı hocam