mr.esat
Üstün
Tatlı yememen gerektiğini ve basit şekerin kan şekerini aniden zıplattığıın ve aç kaldığını, tekrardan yemek yeme hissinin geleceğini diyetisyenden öğreniyorsan o senin bir şey bilmezliğin. Aciz olmayın bu kadar, internet çağındasın temel makroların görevini, insülin hormonunu gayet kolay bir şekilde 2 saatte okuyarak öğrenebilirsin. Tatlı yememesi gerektiğini diyetisyenden öğrenen kişi benim bilgimi sorguluyor, git yemek yeme düzenini oturt önce başkasına bağlı olmadan. Bu kadar acziyeti kendine nasıl yakıştırdın merak ettim.Evet, ben de aynı şekil öğrendim ve gitmesem tatlı yemeye devam edecektim hatta ölebilirdim bile.
Diyetisyen çok önemli o yüzden.
Şeker yememesi gerekiyor zaten, şeker yemesi gerektiğini kim söyledi sana. Şekerin hayatında çok az bir yer kaplaması gerekiyor, her gün obez gibi şeker mi yenir zaten.Ahahahhah çok komiksiniz gerçekten
Peki bu 13 yaşındaki çocuğun insülin direnci varsa, şekerli gıdalar tüketmeye devam edip ölürse o zaman o vicdan azabından nasıl kurtulacaksınız? Doğru, çekmezsiniz ki.
Siz cipsinizi ve kolanızı içerken forumda takılmaya devam edin. Daha fazla polemiğe girip kendimi aşağılamayacağım.
Ben kola da cips de tüketmiyorum, bir bilgi birikimin yok bu konuda bence daha da konuşarak batma.