mr.esat
Üstün
Üslubuna dikkat et, insan gibi konuş ayrıca. Ben hayatımda hiç diyetisyene gitmedim. Hiç diyetisyen tanıdığım da yok. Fakat yaptıkları iş herkesin yapabileceği bir iş birkaç saatlik bilgi birikimi ile.
Bir hastalığın varsa be bundan şüpheleniyorsan başvurman gereken yer hastane, kan testi vermen gerekir. Yoksa bir hastalığın, normal insanlar gibi kilo vereceksin.
Zaten yok oğlum takılma sen bu iş bilmeze ahahah, şekeri kes biraz daha sağlıklı beslen, protein tüketmeye özen göster, lif tüketmeye özen göster bitti gitti. Dediğim olay bu, diyet yaparak kilo verebilirsin ama gerek yok. İşin çok kolay çünkü.Size bir örnek vereyim az önce aileme sordum bunu benim abim eskiden aşırı kiloluymuş bildiğiniz turşu fıçısı gibi bir şeymiş annem bana hamile kalınca abim anneme ev işlerinde yardım etmiş şekeri bırakmış biraz da yürümüş incecik olmuş o sıralardada abim zaten benimle aynı yaştaymış diyetisyene pek gerek olduğunu sanmıyorum.
Bir hastalığın varsa be bundan şüpheleniyorsan başvurman gereken yer hastane, kan testi vermen gerekir. Yoksa bir hastalığın, normal insanlar gibi kilo vereceksin.