Kilo vermek için günlük menü önerisi

Gitmekten çok gitmemeyi tercih ediyorum kendim Fast food ağzıma dahi sürmüyorum artık biraz daha olsa planlı besleneceğim yürüyüş ve az olsa da spor yapacağım ayrıca şekeri bırakacağım.

Gitmekten çok gitmemeyi tercih ediyorum kendim Fast food ağzıma dahi sürmüyorum artık biraz daha olsa planlı besleneceğim yürüyüş ve az olsa da spor yapacağım ayrıca şekeri bırakacağım.
Sakın bunları kendi başına yapma sağlığını perişan edebilirsin

Belki şekeri bırakmak senin anatomine () falan terstir, uzman gözetimi şart baba zuhaha.

Kalbinin çarpmasının tek sebebi kilon olmayabilir. Lütfen doktora görün. Kendi kendine çıkarım yapma. 10 kilo fazlan olması seni aşırı sağlıksız yapmıyor. Kontrol ettir.

Kendi başına yapabileceğin bir şey olsa diyetisyenler hiç olmazdı, tabii kendinde yapabilirsin fakat hop diye olmuyor, ayrıca hiçbir şey bilmeden sadece arada bir kilona bakarak, bir de azıcık yürüyüş yapıp daha az yiyerek yapılan bir şey değil bu.

Nasıl yapılan bir şey peki? Zaten hop diye olmadığını biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…