Şu an 150 dk yapacak zamanım yok zaten. Bunu kapatıp VT3 testi yapayim mi? O da mı uzun sürüyor? Aradan çıksın diyecektim.

İkisi de 2-3 saat sürüyor. Gece ya da boş iken bakmanız lazım. Stabil olduğundan emin olmadan PBO+RAM kullanılmaması gerekiyor. BSOD ya da Drop sebebi.

İkisi de 2-3 saat sürüyor. Gece ya da boş iken bakmanız lazım. Stabil olduğundan emin olmadan PBO+RAM kullanılmaması gerekiyor. BSoD'ya da drop sebebi.

VT3 CPU ve RAM'i aynı anda mı test ediyor? Bir de testi açıp gitsem bir sorun olmaz, değil mi? Herhangi bir acil müdahale etmem gereken durum olmaz yani. Çünkü evde olmayacağım. Yarın VT3 testini açıp gideyim.

Hocam son zen timing verileriniz neler meraktan soruyorum?
Güncel bu:

IMG_2574.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
VT3 CPU ve RAM'i aynı anda mı test ediyor? Bir de testi açıp gitsem bir sorun olmaz değil mi? Herhangi bir acil müdahale etmem gereken durum olmaz yani. Çünkü evde olmayacağım. Yarın VT3 testini açıp gideyim.

İki testte de müdahale etmeni gerektirecek bir durum olmaz. Hata verdiğinde istop eder.

İki testte de müdahale etmeni gerektirecek bir durum olmaz. Hata verdiğinde istop eder.

Şimdi benim CPU'da +200 MHz ve all core -30 UV var. Fakat PBO limits ve scalar auto'da bırakmıştım. Dediğim gibi ben zaten bayağı bir test yapmıştım işlemci için hata almamıştım. Bu VT3 testiyle tamamen doğrulamış mı oluruz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi benim CPU da +200MHz ve all Core -30 UV var. Fakat Pbo limits ve scalar autoda bırakmıştım.Dediğim gibi ben zaten bayağı bir test yapmıştım işlemci için hata almamıştım. Bu VT3 testiyle tamamen doğrulamış mı oluruz?

Evet, sonrasında P95 Large Test de gerçekleştirin @STama gibi.

Bu testlerin hepsinden önce bellek temizliği yapın paylaştığım programla.