İdeal, Amca'ya göre fark var. Diğer türlüsü kabul edilemez. RTP ile teste alın, bellek temizliği sonrası Auto bastıktan sonra 1-150 ayarlayın ve Start verin. HWiNFO sensör ile RAM SPD ve CPU IOD sensör kontrol sağlayın. @loewry Test anında arka plan boş olsu. N

Eki Görüntüle 239009

@STama ilettiğini PBO+RAM ayarlarını VT3 testi ile irdeleyin. Kendisi ayarları iletecektir. Programı ve GUI sürümü ileteyim.

Time Limit 7200 sec, Memory 26G, CPU+RAM dedikten sonra sadece VT3 başında tik olsun. Bu şekilde bellek temizliği sonrası başlatırsınız. PBO için @STama gibi deneyin, -25 All Core hata verirse -20 düşersin. Yöntem bu şekilde. CPU Load-line Calibration Level 7, Spread Spectrum Disabled alırsın. AI Tweaker-PBO Enabled, Scaler 6X, Medium Load Boostit Enabled, Curve Optimizer All Cores Negative -25 ile çalışmalara başla. RAM Test esnasında PBO Auto kalacak. RTP testi hatasız tamamlarsa PBO+RAM için VT3 testi anlatılan gibi yaparsın. Sonuçları iletirsin.

RAM Test Pro yapıyorum, şu an hocam kaç dakika yapmam gerek? Çok uzun yapabilecek zamanım yok maalesef.

RAM Test Pro kaç dakika yapayım? Fazla uzun zamanım yok, sonra VT3 testi yapacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM Test Pro yapıyorum, şu an hocam kaç dakika yapmam gerek? Çok uzun yapabilecek zamanım yok maalesef.

RAM Test Pro kaç dakika yapayım? Fazla uzun zamanım yok, sonra VT3 testi yapacağım.

150 dakika tamamlanması lazım. 1 tam Cycle o zaman bitiyor. Gece yatmadan PC açık bırakın, RAM temizliği sonrası anlattığım şekilde RTP bırakmanız yeterli.

150 dakika tamamlanması lazım. 1 tam Cycle o zaman bitiyor. Gece yatmadan PC açık bırakın, RAM temizliği sonrası anlattığım şekilde RTP bırakmanız yeterli.
RAM temizliği nasıl yapabilirim? Şu an 11 dk olmuş 0 hata ama RAM SPD 60.5 derece olmuş. Kasa fanlarını hızlandırmam mı gerekiyor bu test sırasında? Çünkü normal hızlarda çalışıyor fanlar.

RAM temizliği nasıl yapabilirim? Şu an 11 dk olmuş 0 hata ama RAM SPD 60.5 derece olmuş. Kasa fanlarını hızlandırmam mı gerekiyor bu test sırasında? Çünkü normal hızlarda çalışıyor fanlar.

Hızlandırsan iyi olur, 80 derece geçmesin. 60-70 dereceler sorun değil Hynix için. Problem olmaz, merak etme. Gece yatmadan bırak en azından, 150 dakika tamamlansın. Program iletmiştim, onunla temizlik yapacaksın. Windows Memory Cleaner.

Hızlandırsan iyi olur, 80 derece geçmesin. 60-70 dereceler sorun değil Hynix için. Problem olmaz, merak etme. Gece yatmadan bırak en azından, 150 dakika tamamlansın. Program iletmiştim, onunla temizlik yapacaksın. Windows Memory Cleaner.

Yarın 2-3 saatliğine dışarı çıkarken açık bırakayım o zaman bunu. Şu an ısı kendi kendine düşmeye başladı 59.5'lara.

70-75 aralığında dahi kalabilir, sorun olmaz. 80 geçmesin sadece. 150 dakika DR'de 1 Cycle ediyor bu programda. Test Size 26.000 ise temizliğe gerek yok.
Sıcaklıklar yavaş yavaş düşüyor, neden? 58'lere düşmeye başladı RAM sıcaklığı.

Isıya iyi dayanıyor sizinki benimki 59 58 de havlu atıyor aktif soğutma var mı hocam sizde?
Hayır, RAM'in kendi soğutucusu var, Kingston Beast.

IMG_2578.webp