İkisi de 2-3 saat sürüyor. Gece ya da boş iken bakmanız lazım. Stabil olduğundan emin olmadan PBO+RAM kullanılmaması gerekiyor. BSOD ya da Drop sebebi.
İkisi de 2-3 saat sürüyor. Gece ya da boş iken bakmanız lazım. Stabil olduğundan emin olmadan PBO+RAM kullanılmaması gerekiyor. BSoD'ya da drop sebebi.
VT3 CPU ve RAM'i aynı anda mı test ediyor? Bir de testi açıp gitsem bir sorun olmaz, değil mi? Herhangi bir acil müdahale etmem gereken durum olmaz yani. Çünkü evde olmayacağım. Yarın VT3 testini açıp gideyim.
VT3 CPU ve RAM'i aynı anda mı test ediyor? Bir de testi açıp gitsem bir sorun olmaz değil mi? Herhangi bir acil müdahale etmem gereken durum olmaz yani. Çünkü evde olmayacağım. Yarın VT3 testini açıp gideyim.
Şimdi benim CPU'da +200 MHz ve all core -30 UV var. Fakat PBO limits ve scalar auto'da bırakmıştım. Dediğim gibi ben zaten bayağı bir test yapmıştım işlemci için hata almamıştım. Bu VT3 testiyle tamamen doğrulamış mı oluruz?
Şimdi benim CPU da +200MHz ve all Core -30 UV var. Fakat Pbo limits ve scalar autoda bırakmıştım.Dediğim gibi ben zaten bayağı bir test yapmıştım işlemci için hata almamıştım. Bu VT3 testiyle tamamen doğrulamış mı oluruz?