Charles Smith

Üstün
Makaleler
3
YKS'ye girecegim tekrar. Kardesim de bu sene LGS'ye girecek. Simdiden kitapligimda kitap koyacak yer kalmadi zaten. Hem kitaplari kutuphaneye goturmek falan da sorun olabiliyor. Bu gibi dezavantajlarin yaninda kitap fiyatlari var. Kardesime ve bana lazim olan kitaplarin fiyatini hesapladigimda 9 bin gibi bir fiyat cikti.

Kitap almak yerine 13 bine tablet almak mantikli mi sizce? Hem ben universitede de kullanabilirim. Kardesim lisede de kullanir. Onun sinav senesi geldiginde yine ise yarar. Yani kitap paralari ile kiyaslayinca sanki kisa vadede parasinin cogunu uzun vadede ise parasini fazlasiyla cikariyor gibi duruyor.

Sizce yanlış mi dusunuyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mantikli. Ben son aylarda almistim bir tane. Keske daha önce alsaydım dedirtti. Bir sürü kaynağı ücretsiz kullanabiliyorsunuz. Bit gibi çizimi olan geometri sorularına kolay bakabiliyorsunuz. Universitede de isinizi gorur.

Artısı çok gibi geliyor ancak parlak ve dijital ekrana alışacağınızdan dolayı dikkat hatası ciddi bir şekilde artıyor. Bizzat tecrübe ettim ve edenleri gördüm. Konu dinlenebilir ancak soru çözülmesini önermem istisnalar dışında.

YKS'ye girecegim tekrar. Kardesim de bu sene LGS'ye girecek. Simdiden kitapligimda kitap koyacak yer kalmadi zaten. Hem kitaplari kutuphaneye goturmek falan da sorun olabiliyor. Bu gibi dezavantajlarin yaninda kitap fiyatlari var. Kardesime ve bana lazim olan kitaplarin fiyatini hesapladigimda 9 bin gibi bir fiyat cikti.

Kitap almak yerine 13 bine tablet almak mantikli mi sizce? Hem ben universitede de kullanabilirim. Kardesim lisede de kullanir. Onun sinav senesi geldiginde yine ise yarar. Yani kitap paralari ile kiyaslayinca sanki kisa vadede parasinin cogunu uzun vadede ise parasini fazlasiyla cikariyor gibi duruyor.

Sizce yanlış mi dusunuyorum?
Bence de tablet mantıklı. Kpss hazırlık sürecimde o şekilde işime yaramıştı tablet. İleride de işinize yaraması adına Ipad alın derim ama kesinlikle. Bir de bütçe olarak daha uyguna gelsin derseniz Huion 420 gibi grafik tabletlere bakabilirsiniz. Evdeyken kullanmak için bu tabii. Bu grafik tableti evde laptop ya da masaüstü pc'ye takıp kullanırsınız. Dışarıda kütüphaneye kitapları yine fiziksel götürmek gerekir.

Kitap al. Tableti eline alırsın ve iki dakika sonra Tiktok'ta kaydırıyor olursun.
Bu biraz da kişinin kendini dizginlemesiyle alakalı hocam. Amacı ders çalışmak olmayan insan, tablet almasa dahi odağını kaydıracak aktivitelerde bulunur. Kitaplar hem çok pahalı hem de sürdürülebilir değil artık.

Bu biraz da kişinin kendini dizginlemesiyle alakalı hocam. Amacı ders çalışmak olmayan insan, tablet almasa dahi odağını kaydıracak aktivitelerde bulunur. Kitaplar hem çok pahalı hem de sürdürülebilir değil artık.
Günümüz tetikleyicileri en dayanıklı insan iradesini kıracak şekilde hazırlanıyor.

Kitap al. Tableti eline alırsın ve iki dakika sonra Tiktok'ta kaydırıyor olursun.

Hayatımda tiktok indirmedim ve kullanmadim. Telefon ekran sürem günlük en fazla 2 saat. O da WhatsApp, google, sahibinden, ChatGPT. Instagramim bile yok. Dikkatimi dağıtan unsur YouTube. Onu da PC'de kullanmayı seviyorum sadece.

Günümüz tetikleyicileri en dayanıklı insan iradesini kıracak şekilde hazırlanıyor.

O mantıkla pc ve telefonla oynarım tablet olmasa da. Hiçbiri olmasa kitaba resim çizerim en kötü.