Bu önerinin üyeler tarafından nasıl karşılandığını gözlemliyoruz.

Testo Unit

Üstün
Makaleler
4
Sanki bugün birden trol üyeler ve konular çoğalmaya başladı gibi. Kuralların sıkılaştırıp ilk haftalardaki gibi düzgün ortamın korunması taraftarıyım. Trollük yapan üyelere 2-3 saat ceza değil, IP ban atılmalı direkt. Tam trollük yapmayan ancak saçma konu açanlara da 1 saatlik uyarı gelebilir. Yoksa buranın sonu da diğer forumlar gibi olabilir.

Artı 58 Eksi
Reis vallahi onu bunu bilmemde ben bugün hiç trol görmedim bence sen kişisel olarak trol damgası yerleştirmiş olabilirsin ben bugün forumda gayet eğlendim ve forumdada bugün 6 7 saat vakit gecirdim hiç trole rastlamadım.

Direkt kimseyi hedef göstermem ancak aşırı fazla olan felsefe konuları ve atarlı tipler en basit örnek olarak verilebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Trollük kime göre neye göre tanımlanacak? Orada takılıp kalıyoruz. Sosyal kurallarına bu konuda düzenleme gelirse daha iyi olur.

Sanki bugün birden trol üyeler ve konular çoğalmaya başladı gibi. Kuralların sıkılaştırıp ilk haftalardaki gibi düzgün ortamın korunması taraftarıyım. Trollük yapan üyelere 2-3 saat ceza değil, IP ban atılmalı direkt. Tam trollük yapmayan ancak saçma konu açanlara da 1 saatlik uyarı gelebilir. Yoksa buranın sonu da diğer forumlar gibi olabilir.
Bence de. Ben de bir süredir bunu fark ettim. Bugün daha bir trolün tekiyle uğraştık Windows 7 Ultra konusu içerisinde, biliyorsundur.

O değil de ben mizacımdan dolayı diğer yerde çok banlanıyordum ama burada nedense bunu yaşamadım henüz. Burada bunu yaşamıyorsam, demek ki bu durum benim mizacımdan dolayı değilmiş, saçma sapan tiplerle aynı ortamda bulunuyor oluşumuzdanmış.

Umarım burası daha çok direnir ve buranın ortamı kolay kolay bozulmaz.

Benim az önce niye bir mesajım silindi ve konu neden kilitlendi? Ben ona anlam veremedim. Tartışılıyor konu burada, yanlış bir şey varsa söyleyin de bilelim.

Son düzenleyen: Moderatör: