Bu önerinin üyeler tarafından nasıl karşılandığını gözlemliyoruz.

Testo Unit

Üstün
Makaleler
4
Sanki bugün birden trol üyeler ve konular çoğalmaya başladı gibi. Kuralların sıkılaştırıp ilk haftalardaki gibi düzgün ortamın korunması taraftarıyım. Trollük yapan üyelere 2-3 saat ceza değil, IP ban atılmalı direkt. Tam trollük yapmayan ancak saçma konu açanlara da 1 saatlik uyarı gelebilir. Yoksa buranın sonu da diğer forumlar gibi olabilir.

Artı 58 Eksi
Sanki bugün birden trol üyeler ve konular çoğalmaya başladı gibi. Kuralların sıkılaştırıp ilk haftalardaki gibi düzgün ortamın korunması taraftarıyım. Trollük yapan üyelere 2-3 saat ceza değil, IP ban atılmalı direkt. Tam trollük yapmayan ancak saçma konu açanlara da 1 saatlik uyarı gelebilir. Yoksa buranın sonu da diğer forumlar gibi olabilir.

Bugün forumda garip bir hava esiyor. Windows 7 Ultra vakası ayrı komedi zaten. 2. berkehan çepni vakası mübarek.

Ya aciyordum en basta sonra tamamen karsi oldum.

Gerçi insan doğruları söylüyor diye niye küplere biner o ayrı konu tabii neyse çok da detaya girmeyeyim mesaj banı yemek istemem.

Konulara doğru düzgün cevap vermeyen trollere ağır cezalar gelmeli haklısınız. Verdikleri cevaplar konuyu kirletiyor. Başka bir şeye yaramıyor.

Troll değil sadece gerginlik ve stres.

Raporladığınızda çözüm getiriyorlar ama din ve siyaset çok fazla ve inanılmaz yanlış yerden tartışılıyor. Fikir tartışması yapan üyeler olmakla beraber çok fazla trol yorum var. Bu iyi niyetli değil gibi. Belki de bu konuları bir süre askıya alabilirler. Teknoloji konusunda ise içerikler yeni bir foruma göre iyi. Oradaki trolleri raporluyorum veya görmezden gel diyorum. Öncelikle foruma girme sebebim konuşulan teknolojik konuları takip etmek. Recep Baltaş bu konuda bence Türkiye'nin en iyisi zaten. Kendisine katılmadığım bir çok konu olmasına rağmen bu konuda takdiri hak ediyor gerçekten. Aradığım sorunların cevabını genelde onun içeriklerinde buluyorum. Bu alanda forumun da gelişmesi bir kat daha ileri götürür.

Rapor sistemini kullanmak yeterli bence.

• Beğenmedim
İfadeler: 683