Makaleler
5
Yer
Winterfell
Ben arkadaşıma (kız) beyaz geceler kitabını hediye edeceğim. Kendisi kitap okumamda tesvikci olmuştu ve kitapta ödünç verdiği için böyle bir şey yapacagim ama bende iki tane var. Birisi benim ama ilk sayfası yırtık (hikaye kısmı değil baskı bilgisi olan kısım) diğeri de ileride aynı arkadasima veririm diye almıştım ama şimdi düşündüm direkt ilk kitabim olanı mi vermeliyim yoksa hiç sayfası açılmamış olan mi? Yenisi benim olsun kafasıyla değil maneviyat açısından zaten ona almıştım yeni olani da. Fotoğrafını koydum yorum yapar misiniz?

17416247872564453610452389838415.webp

17416248407005544651630246912806.webp

Ben arkadaşıma (kız) beyaz geceler kitabını hediye edeceğim. Kendisi kitap okumamda tesvikci olmuştu ve kitapta ödünç verdiği için böyle bir şey yapacagim ama bende iki tane var. Birisi benim ama ilk sayfası yırtık (hikaye kısmı değil baskı bilgisi olan kısım) diğeri de ileride aynı arkadasima veririm diye almıştım ama şimdi düşündüm direkt ilk kitabim olanı mi vermeliyim yoksa hiç sayfası açılmamış olan mi? Yenisi benim olsun kafasıyla değil maneviyat açısından zaten ona almıştım yeni olani da. Fotoğrafını koydum yorum yapar misiniz?

Eki Görüntüle 131612

Eki Görüntüle 131613
Satırlık serisi tabii ki dostum. (!).

Bence yenisini verin.

Eki Görüntüle 131612

Eki Görüntüle 131613

Yeni olanı ver, yırtık sayfalı kitap verilmez. Değersiz hisseder kendini.
Kızdan hoşlanıyorsan birlikte "hayalimdeki aşk" filmini izleyin.

Bence yirtik olan verielbilir. Anisi var diyebilirisn. Ben Tolstoy'dan Aile Mutlulugu kitabini vermistim bir arkadasa. Ne kadar dogru secim bilmem.

Soru sordum böyle düşünüyorum demedim, ne diyebilir?

Hocam ne demek ne diyuebilir? Bir kitap yirtildiysa cok okunmustur, cok okunduysa cok sevilmistir. Birisinden hediye gelmistir, cocuklugundan beri evinde olan bir kitaptir, eskidir. O zaman degerlidir falan yani. Kardesi alip yirttiysa falan onu vermez tabii ki. Yipranmis kitabin hikayesi vardir.