Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrılmayı geçen haftalarda söyledim tehdit bile yedim bunun yüzünden aynen şöyle dedi "senin uğradığın bir yer var gider orada beklerim seni peşini bırakmam" sonra ağladı 1-2 saat ama yaptığı bu eksik hissettirme ve zaman zaman ilgisiz davranma ne?
Yahu bana şey gibi geliyor yedekte dursun misali ama öyle bir şey yapacak kız da değil bilmiyorum
Kız seninle buluşmamış bile. Sen ondan ayrılınca peşini bırakmayacakmış. Ayrıl o zaman peşine takılsın cesareti varsa.

Arkadaşlar hepinize merhaba iyi akşamlar,

10 aydır süren bir ilişkim var. Kızla aynı şehirdeyiz ama kız bir türlü buluşmaya bir kere dahi gelmedi. Sorunca da kilosunu bahane ediyor, "sen beni görünce beğenmezsin, ayrılırız, beni terk edersin" diyor hesabı ama şimdi şöyle bir şey var ki buluşmayınca benimle, bazı yönlerden eksik hissediyorum. Gerek cinsellik gerek vakit geçirme, gerekse misal bir sahile gittiğimde yanımda onu aramam gibi. Buluşunca kilosundan dolayı terk ederim diye korkuyor da ilgisiz davranınca terk etmemden korkmuyor. Ben aylık 25.000 TL alıyorum ayıptır söylemesi. Eve öylesi kadınlar çağırıp ihtiyacımı gideriyorum ama kızı da çok seviyorum. Fakat kız beni sürekli oyalıyormuş gibime geliyor o yüzden ne yapmalıyım bu durumda sizin yorumlarınızı almak isterim.
Bence özgüvensizlikten yapıyor olabilir. İkna et ve alıcı gözle bir bak.

Ayrılmayı geçen haftalarda söyledim tehdit bile yedim bunun yüzünden aynen şöyle dedi "senin uğradığın bir yer var gider orada beklerim seni peşini bırakmam" sonra ağladı 1-2 saat ama yaptığı bu eksik hissettirme ve zaman zaman ilgisiz davranma ne?
Yahu bana şey gibi geliyor yedekte dursun misali ama öyle bir şey yapacak kız da değil bilmiyorum
Baby reinder mi bu hocam?

Troll konu belli. Daha önceki konularında aynı şekilde.
Maden kadına sadık değilsiniz ayrılın hocam.
Kızın istemediği belli duruyor, bahaneler sıralamış.
Ulan bana neden garip gelmedi. Kendimi bu forumdaki en efendi kişilerden birisi sayıyorum ama bana garip gelmedi. Yoksa, Japonlar içimemi girdi? Hani onlarda kültürel olarak böyle bir şey var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.