Koy olmadigini soyleyecek herhangi bir insan neden bahsettigini bilmiyordur. Koca Kıbrıs'ta daha sehir gibi duran sahsi fikrim sadece Girne. Kalan her yer buyuk ilce. Lefke koy, Lefke'nin koyleri de koycegiz.
Yani, kotu. Türkiye'nin ortalama internet hizi 67 Mbps.
Eki Görüntüle 229205
Kablolu internette ortalama hiz da 72;
Eki Görüntüle 229206
2025 datasi bu;
https://tr.wikipedia.org/wiki/İnternet_hızlarına_göre_ülkeler_listesi
Ek olarak her saglayici oyun icin ayni destegi sunmuyor. Bazen bazi saglayiciyla asla ping cikmazken oyunlarda, bazi saglayiciyla oyunlar oynanmaz oluyor. (Bkz: Lifecell)
Ada genelinde de ortalama internet hizi 45 zaten etmez. Ortalamasi 10 ya da 15tir diye tahmin ediyorum.
Sekulerlere saygi gosteriyorlar. Ben bir ateist olarak su haberleri okudugumda saskinliktan bir 5 dakika konusamamistim;
Lefkoşa'daki İrsen Küçük Ortaokulu'nda bir kız öğrencinin başörtüsüyle okula alınmaması skandalı tekrarlandı. Kıbrıs Gazetesi'nde yer alan habere göre; başörtüsü düşmanı Kıbrıs Türk Orta Eğitim Öğretmenler Sendikası (KTOEÖS) ve İrsen Küçük Ortaokulu’nun öğretmenleri tarafından engellenen çocuk...
Bunun videosu da var. "Egitimciyim ben" diye ayilip bayiliyordu bir tanesi.
Buna itiraz edemem. Son Türkiye'ye geldigimde ufaktan benzeri bir problem yasadim. Gercekten suistimal ediyorlar kendilerine verilen haklari.
Bu daha cok zevk alma konusunda da, insan bir yerde bir seyden cok bikinca, farkli bir yer ona can suyu gibi geliyor. Ben Türkiye'den ilk kactigim 5-6 ay boyle hissetmistim. Sonra KKTC bir o kadar yorucu gelmisti. Simdi BAE'deyim. Bakalim bu sefer cicim aylari daha uzun surdu ama burasinin da baymasi yakindir muhtemelen.
Cok guzel. Sevindim sizin adiniza. Kendinizi mutlu hisettiginiz bir yer bulmussunuz. Umarim uzun yillar bu duygulariniz devam eder. Ayrica umarim bende oyle aradigim bir yer bulurum.