Ethem Efe
Üstün
@Ethem Efe, çalışma izni problem olduğundan çoğu iş yeri o fiyatı Türkiye'den gelen öğrencilere vermiyorlar. Verseler dahi normal çalışma saatlerinden daha fazla çalışmasını istiyorlar.
Türkiye'ye göre daha huzurlu evet ama bir kazaya, suça ya da hastalığa kavuşana kadar. Sağlık sistemi yok denecek kadar az, keza güvenlikte o şekilde. Evet deport edilme muhabbetleri iyi güzel ancak adamın varsa sıkıntı yok. Torpil aşırı derecede dönüyor diye yorumladım.
@TheAny, şansızlığın Lefke'nin köy olması. Maalesef bana kızacaklar olabilir ama orası bir köydür. Ne gelişmişlik ne bir şey, hiçbir şey yok. Tamamen köy.
Öğrenciler konusunda bir şey diyemeyeceğim. Ancak baktığım çoğu iş asgari ücretin üzerinde veriyor.
Sağlık kısmına kesinlikle katılıyorum. Bazılarınız bilecektir oldukça fazla sağlık sorunum var ve birkaç ay önce bunların yan etkilerinden biri geldi, öldüm öldüm hayata geldim 1 hafta en sonunda gideyim dedim. Durumu anlatmama rağmen 2.30 saat beklemenin sonunda almadılar. 10 kere falan gözlerim kararmıştı hastanede.
Ancak bunları bir kenara bırakınca kesinlikle daha mutluyum burada şu an.
Son düzenleyen: Moderatör: