Alpacinotr
Uzman
Merhabalar. klavye ve mouse ekipmanlarım kablolu acaba bu aparatı almak mantıklı mı ?
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Klavye ve mouse ekipmanlarım kablolu acaba bu aparatı almak mantıklı mı?
Nasıl kablosuz olacak anlam veremedim. Bu adaptöre kablo ile bağlanacaksanız nasıl kablosuz olacak?
Biraz daha bütçe ekleyip kablosuz klavye almak daha mantıklı.
Arkadaşın amacı ürünleri kablosuz yapmak gibi algıladım ben. Kablosuzun olayı zaten kablo derdiyle uğraşmamak.Ürünü iyi araştırmak lazım öncelikle, en temeli bu, bu Bluetooth'u katabilecek en iyi ürünü tespit edin.
Ama asıl olay orada değil, siz hangisini alırsanız alın illaki bir gecikme süresi olacaktır, rekabetçi oyunlar oynuyorsanız etkileyebilir sizi.
Muhtemelen kablo ile o ürüne bağlıyorsunuz o da klavye ve fareyi Bluetooth ile bilgisayara yolluyor, o tarz bir şey olmalı ama dediğim gibi çok iyi bir markadan ütopik paralara alınmadığı sürece gecikme süresinin hissedileceğini tahmin ediyorum.
Arkadaşın amacı ürünleri kablosuz yapmak gibi algıladım ben. Kablosuzun olayı zaten kablo derdiyle uğraşmamak.
Kablo ile bağlanmak varken niye Bluetooth ile bağlansın?
İncelemelerde bu ürünü telefon için biri almış, sorunlar yaşadığını belirtmiş. Bu tarz bir şey ise mantıklı olabilir. Ama en azından incelemeye göre alınmaz.
Başlığı da moderatörler değişmiş galiba arkadaşın kullanım amacını anlayamadım.
Bu arada kablosuz fare gerçekten rahatlatıyor. Ama klavye için kablosuz bence şart değil.
Kablo saklamak için farklı yöntemler deneseniz daha iyi olur. Mesela kablolar birbirine girdiyse bilgisayardan çıkarın. Yere düşmeyecek şekilde kabloları sarkıtın ve düzelsin. Sonrasında kabloları bant vb. ile saklayarak veya saklama için şu tarz kanalların içinden geçirin.kablo derdinden kurtulmak için bu cihazı almak istiyorum. kabloyu buna takıp kablosuz hale getirmek istiyorum.