Detaylar
Kim cevapladı?Blackraven
Üstün
Koçluk bence dünyanın en saçma şeyi ama dördüncüye hazırlanan birisinin artık lafını dinleyeceği birisine kendini emanet etme vakti gelmiştir bence.
Normal kütüphanede kendim çalışmak istiyorum. Ailem illa koçluk alacaksın kendi başına yapamazsın diyor. Dördüncüye hazırlanıyorum. Sizce koçluk olmadan başarılı olmak mümkün mü?
Gayet de mümkün kendi başıma yapabilirim diyorsan rahat yaparsın. Sadece senin ne yapman gerektiğini söylüyorlar. Sen bunu zaten biliyorsan hiç gerek yok.
Siz çalışmadığınız sürece koçluk alsanızda faydası olmaz. Eğer eksikliğini hissettiğiniz şey takip edilmek ve ödevlendirilmekse faydasını görürsünüz. Onun dışında koçluk olayını eğitim üzerinde ticaret olarak görüyorum.Normal kütüphanede kendim çalışmak istiyorum. Ailem illa koçluk alacaksın kendi başına yapamazsın diyor. Dördüncüye hazırlanıyorum. Sizce koçluk olmadan başarılı olmak mümkün mü?
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Normal kütüphanede kendim çalışmak istiyorum. Ailem illa koçluk alacaksın kendi başına yapamazsın diyor. Dördüncüye hazırlanıyorum. Sizce koçluk olmadan başarılı olmak mümkün mü?
4'üncü ise bir şeyler yanlış demektir. Önce yanlışı bulun. Koçluk olmadan başarmak tabii ki de mümkün çok çalıştığın sürece.
Winner
Üstün
Hocam hiç çalışmadım ki daha önce.4'üncü ise bir şeyler yanlış demektir. Önce yanlışı bulun. Koçluk olmadan başarmak tabii ki de mümkün çok çalıştığın sürece.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Sebep?
Winner
Üstün
Tembellik diyelim. Hiçbir ailevi, sağlık vb. sorunu yoktu. Hatta ilk girdiğim yıl LTİ gibi konular da yoktu ben yine çalışmamıştım. Bu yıl da çalışsaydım EA 150 bin yapmazdım herhalde.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311
-
-