Winner

Üstün
Normal kütüphanede kendim çalışmak istiyorum. Ailem illa koçluk alacaksın kendi başına yapamazsın diyor. Dördüncüye hazırlanıyorum. Sizce koçluk olmadan başarılı olmak mümkün mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Başarılı olursun tabi ki. Önemli olan senin istemen, doğru programı bulman ve doğru çalışma düzenine sahip olmanın yanı sıra öğrenme odaklı ilerlemen olacaktır.

Normal kütüphanede kendim çalışmak istiyorum. Ailem illa koçluk alacaksın kendi başına yapamazsın diyor. Dördüncüye hazırlanıyorum. Sizce koçluk olmadan başarılı olmak mümkün mü?

Gayet de mümkün kendi başıma yapabilirim diyorsan rahat yaparsın. Sadece senin ne yapman gerektiğini söylüyorlar. Sen bunu zaten biliyorsan hiç gerek yok.

Siz çalışmadığınız sürece koçluk alsanızda faydası olmaz. Eğer eksikliğini hissettiğiniz şey takip edilmek ve ödevlendirilmekse faydasını görürsünüz. Onun dışında koçluk olayını eğitim üzerinde ticaret olarak görüyorum.

4'üncü ise bir şeyler yanlış demektir. Önce yanlışı bulun. Koçluk olmadan başarmak tabii ki de mümkün çok çalıştığın sürece.