Bu arada SM2258 olsa DRAM'li olur. SM2258XT'dir bu. Zaten ''Bufferless'' da yazıyor. SM'nin ''XT'' kodlu kontrolcüleri DRAM'siz. Bu diski alan kim varsa Flash ID programı hep abuk sabuk raporlamalar yapıyor.
Tahmin etmistim o kismini. Direkt klasik ''SM2258XT'' veya ''SM2259XT'' tarzinda raporlamalara alismisim, bu yuzden oldugu gibi yazdim. DRAM olmasini kimse beklemiyordu bence de zaten. :hehehe:

Ust mesajda bahsini gectigim EZCOOL disk bile Flash ID'de dogru raporlama yapiyordu. Bu SSD cidden cok mistik bir model.

Disk şu an SATA 3.0 olarak mı çalışıyor peki? CrystalDiskInfo ile bakabilirsin. Eğer öyleyse değerler bayağı düşük yani
Şimdi bakayım.

Disk şu an SATA 3.0 olarak mı çalışıyor peki? CrystalDiskInfo ile bakabilirsin. Eğer öyleyse değerler bayağı düşük yani.

CrystalDiskInfo anlamadığım şekilde sürekli çöktüğü için bakamıyorum şu an. Bakabildiğim zaman sonuçları atayım.

Son düzenleme:
Az da olsa üstüne koyarak aynı boyutta kaliteli modellerden bulabilirsiniz bence, bana kalırsa değmez. Temu'dan kupon vesaire ile 400-450 civarına alınan bir ürün bu.

@Caner Uncu, bu fiyata 512'likleri satıyorlar hocam. 1 TB'lıklar genelde 1500 civarında.