Detaylar
Kim cevapladı?CivcikSeverim
Uzman
Boğaz yaksa keskeeskiden daha iyiydi. O bile bozuldu.
Çocukken içiyordumda işte bozdular bir aradan sonra.
eyre
Yetkin
Mümkün oldukça Coca-Cola Zero Sugar'ı tüketiyorum. Ankara'da üretilen kolaların asidi kaçık ve şekerli oluyor genelde. O yüzden tercihim Çorlu'da veya da Bursa'da üretilen kolaları içmek oluyor. Hatta bazen Ankara'nın kolaları o kadar kötü oluyor ki Pepsi Zero Sugar'a yöneliyorum.
Şehsuvar Kementoğlu
Başarılı
Ben de 33 oldum. Tamamen bırakılmıyor ya ama vücudun tolere edebileceği kadar şekerden zarar olmaz. Meyve yiyorum arada bi, çaya kahveye de az bi şeker hepsi o. Tatlı falan tüketmiyorum ekstraHocam umarım komple bırakırsınız şekeri. Ben 25 yaşındaydım, o zamanlar komple bıraktım çay ve kahvelerde şekeri. 10 senedir yaklaşık kahve ve türevi şeylere katiyen atamıyorum geldim 35 yaşıma. Direkt sade veya sütlü içiyorum, galiba biraz yaşlanmışım.![]()
Bu sene YKS'den dolayı günde 4 saat falan uyudum her gün o yüzden gün içinde bir tane Red Bull gömüyordum.
Ben de 33 oldum. Tamamen bırakılmıyor ya ama vücudun tolere edebileceği kadar şekerden zarar olmaz. Meyve yiyorum arada bir, çaya kahveye de az bir şeker hepsi o. Tatlı falan tüketmiyorum ekstra.
Arada kaçamak şart. Bazen bende 1-2 tane baklava yiyebiliyorum. Çok şekerli meyve grubundan yiyince, peşine süt içilirse şekerin hızlı yükselmesini engelliyor. Bize de hemşire vermişti bu tüyoyu.
Stormweaver
Uzman
Enerji içeceğini sevmem ama kola güzel gidiyor.5-6 sene önce çok kola tüketirdim. Şu sıralar yine biraz içmeye başladım fakat tadı kötü, şeker geliyor. Enerji içeceği de çok içen vardı onunda güzel tarafı yok, şeker. Şu an bunları içebilen var mı?
Ülkemizde gerçek kolaya erişmek inanılmaz zorlaştı.
Eskiden, ara sıra arkadaşlarla buluştuğumda bir bardak içerdim. 3 aydır diyette olduğum için kolayı bıraktım. Hedeflediğim kiloya düştüğümde, ara sıra içmeye devam edeceğim.
Enerji içeceğini ise, ömrümde sadece 1 veya 2 kere içmişimdir. İçmeyi pek tercih etmiyorum.
Enerji içeceğini ise, ömrümde sadece 1 veya 2 kere içmişimdir. İçmeyi pek tercih etmiyorum.