Konsol devri bence şimdi başlıyor. Optimizasyon yerlerde sürekli yeni şeyler istiyor PC. Teknolojiler kullanarak ayakta. DLSS fg bunlar da VRAM sınırına takılıyor. Birçok kişinin bütçesi bu kadar çok değil. PC'nin maliyeti hem USD hem TL çok fazla. Konsolar 500 700 euro. Avrupa'da zaten crack kültürü yok en azından batı Avrupa'da.
Detaylar
Kim cevapladı?Wartz 2
Üstün
- Makaleler
- 5
Nintendo'nun korsanlara karşı politikaları çok sert. Yani sen eğer Switch'e benzer bir konsol yaparsan sana 100 milyon dolar gibi bir dava açabilirler.Nintendo bunları fark etmiyor mu ya? Yoksa çok mantıklı geliyor bir yandan![]()
Fark ediyor ama teknoloji açığından faydalanılarak kırılıyorlar. Switch 2’de çipletmeye engel olacakları söyleniyor ama bekleyip göreceğiz, ilk sürümler muhtemelen yine kırılır.Nintendo bunları fark etmiyor mu ya? Yoksa çok mantıklı geliyor bir yandan![]()
Ratchet
Yetkin
Fark ediyor ama teknoloji açığından faydalanılarak kırılıyorlar. Switch 2'de çipletmeye engel olacakları söyleniyor ama bekleyip göreceğiz, ilk sürümler muhtemelen yine kırılır.
Fark ediyor derken herhangi bir kullanıcının bunu yaptığını anlayabiliyor mu demek istemiştim.Ve anladığında bir şey yapıyor mu cihaza falan.Ban gibi vs.
Wartz 2
Üstün
- Makaleler
- 5
Anlayamazlar. Çünkü çip kullanıyorlar. Ama internet açıksa belki bulunabilir ama özel sunucuya geçiyorsun. O yüzden bence bulamazlar.Fark ediyor derken herhangi bir kullanıcının bunu yaptığını anlayabiliyor mu demek istemiştim.Ve anladığında bir şey yapıyor mu cihaza falan.
Paramiz olsa da zar zor konsola para yetistirmeye ugrasacagimiza istedigimiz oyunlari satin alip oynayalim, kafamiz rahat olsun. Ulkemizde hicbir seyin yolunda gitmedigi gibi oyun sektoru de yolunda gitmiyor. Switch 2 icin asiri heyecanliyim ama korkarim almaya param olmayacak ciktiginda. Oyunlarin daha pahali olacagini soyluyorlar ki soz konusu Nintendo. Yapar yani.
- Makaleler
- 3
Konsol devri bitmiyor, biz fakirleşiyoruz. Konsol almanın sebebi ne? Ucuz donanım, koltuğuna yayılıp ossura ossura kocaman televizyonda oyun oynama keyfi.
Yani normalde ucuz. Yurt dışında.
Yani normalde ucuz. Yurt dışında.
Bu mesaja kaç diss gelir bilmiyorum ama bayağı fazla olacak. Konsol dediğin zımbırtı bilgisayardan gram anlamayan, sadece düz kafa insanların kullanması gereken bir şey şahsen. Rahatlık mı, kanepede uzanıp oynamak mı? Al bilgisayarı Televizyona bağla tak gamepadini oyna. Bilgisayarla zaten yapabileceklerinin ucu yok konsola göre. Şahsen yeni nesil bilgisayarı daha iyi kullanıyor çünkü içli dışlı büyüdük bu yüzden de ileride konsol devrinin biteceğini düşünüyorum. Ne o öyle abi RAM takviyesi yapamıyorsun bir şey yapamıyorsun. Cyberpunk çıkıyor 20 FPS alıyorsun. 
Wartz 2
Üstün
- Makaleler
- 5
Dostum 20 FPS falan aldığın yok. Oyunların konsollara özel versiyonları oluyor. Onlara göre optimize ediyorlar.Bu mesaja kaç diss gelir bilmiyorum ama bayağı fazla olacak. Konsol dediğin zımbırtı bilgisayardan gram anlamayan, sadece düz kafa insanların kullanması gereken bir şey şahsen. Rahatlık mı, kanepede uzanıp oynamak mı? Al bilgisayarı Televizyona bağla tak gamepadini oyna. Bilgisayarla zaten yapabileceklerinin ucu yok konsola göre. Şahsen yeni nesil bilgisayarı daha iyi kullanıyor çünkü içli dışlı büyüdük bu yüzden de ileride konsol devrinin biteceğini düşünüyorum. Ne o öyle abi RAM takviyesi yapamıyorsun bir şey yapamıyorsun. Cyberpunk çıkıyor 20 FPS alıyorsun.![]()