Bu mesaja kaç diss gelir bilmiyorum ama bayağı fazla olacak. Konsol dediğin zımbırtı bilgisayardan gram anlamayan, sadece düz kafa insanların kullanması gereken bir şey şahsen. Rahatlık mı, kanepede uzanıp oynamak mı? Al bilgisayarı Televizyona bağla tak gamepadini oyna. Bilgisayarla zaten yapabileceklerinin ucu yok konsola göre. Şahsen yeni nesil bilgisayarı daha iyi kullanıyor çünkü içli dışlı büyüdük bu yüzden de ileride konsol devrinin biteceğini düşünüyorum. Ne o öyle abi RAM takviyesi yapamıyorsun bir şey yapamıyorsun. Cyberpunk çıkıyor 20 FPS alıyorsun. :D
Cyberpunk 2077’yi Series S konsolumda 60 FPS oynadım, nerede 20 FPS? Ömründe eline konsol değmediği o kadar belli ki. Diss geleceğini sen de biliyorsun, farkındasın saçma düşündüğünün ama ilgi ilgidir tabii.

Cyberpunk ilk çıktığında PS4'e yaşattıklarını biliyoruz baya optimizeydi kanka. :DD
E bu oyunun saçmalığı, konsolun suçu ne? İş bilmez adamlar optimize etmedi, erkenden çıkardı. Git tepkini CD Projekt Red’e ver.

Cyberpunk 2077’yi Series S konsolumda 60 FPS oynadım, nerede 20 FPS? Ömründe eline konsol değmediği o kadar belli ki. Diss geleceğini sen de biliyorsun, farkındasın saçma düşündüğünün ama ilgi ilgidir tabii.

E bu oyunun saçmalığı, konsolun suçu ne? İş bilmez adamlar optimize etmedi, erkenden çıkardı. Git tepkini CD Projekt Red’e ver.
PS4'e çıkartmasalardı madem. PS4 var evde şahsen kendim deneyimledim 20 fpsi. PS4 özelinde konuştuğumu anlamamışsın zaten Series S ve PS4 bir mi? Ayriyetten şu forumdaki bazılarınızın kendinizi üste çıkarması ben patlatıyor ya valla. Sizsiniz kanka tamam. :D

Yok bitmesin, daha yeni Switch OLED aldım(!)

Bence bitmez, TR'de oyun fiyatları, konsolların fiyatları malum ama yurt dışında peynir ekmek gibi satıyor. PS5 Pro o kadar eleştirildi ama yine de satıyor, bu Sony bildiğin AKP hükümeti gibi.

PS4'e çıkartmasalardı madem. PS4 var evde şahsen kendim deneyimledim 20 FPS'i. PS4 özelinde konuştuğumu anlamamışsın zaten Series S ve PS4 bir mi? Ayrıyeten şu forumdaki bazılarınızın kendinizi üste çıkarması ben patlatıyor ya vallahi. Sizsiniz kanka tamam. :D

Mevzu yine oyunun yapımcısına geliyor. Sen mi okuduğunu anlamıyorsun, yoksa ben mi anlatamıyorum? Para için PS4'e getirenlere laf et, konsolun gücünün yetersiz olacağı zaten en başından belliydi. Ben hala dediğinden konsola bağlanılacak bir şey göremedim.

PS4'te 20 fps verdiği gerçeğini değiştirmiyor değerli hocam. Bir konsolun ömrü vardır. O bitince oyun çıkmaz. GTA 6'da çıksın PS4'e o zaman.
Zaten PS4 devri bitti, çıkan son büyük AAA oyun God of War: Ragnarok oldu o da 30fps oynandı. Azıcık takip etsek keşke.