Konsol merakı

Arkadaşlar, benim hayatım boyunca hiç konsola sahip olmadım. Hep masaüstü veya laptoplarda oyun oynadım. Ama el konsolları ve konsollar bu aralar çok merakımı çekmeye başladı. Steam ve Epic hesabım oynamadığım bir sürü oyunla dolu lakin hiçbirini oynamak istemiyorum. Arkadaşımda PS5 vardı ve o da satmaya uğraşıyor. O yüzden ucuz yollu bir şey bakıyorum lakin hoşuma gidip gitmeyeceğini de bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Oynayacağına eminsen en kötü Series S al 2. el. Denemiş olursun. Hissiyatı farklı oluyor diyorlar. Ac çalıştır aleti.

Hocam 7 bin lira vermek istemiyorum zaten kısa süreli bir merakın olduğunu maalesef biliyorum daha uyguna bir şeyler var mıdır?

Hocam ₺7.000 uygun zaten... Hani onun ucuzu diyorsanız PS3 falan var sanırım ona da para verilmez. Eski Xbox'lara hiç para verilmez elinizde kalır. Böyle bir durumunuz varsa:

Sadece kol alıp kola alışmayı deneyebilirsiniz.

Bence bunu yapın. Kol ile PC'de oynamak ile konsolda oynamanın bir farkı yok.

Bu tamamen beklentinize bağlı konsol oyunculuğu genel anlamda şahsen benim tercih ettiğim bir yol oyun oynamayı daha rahat ve daha tembel kılıyor (belli bir kare hızı, donanımınıza göre ayarları optimize etmenize gerek yok, oyunun çalışmaması durumunda herhangi bir fix arama sorunu yok, optimize sürücü bekleme zahmeti yok), şahsen Xbox 360'la başlamıştım şuan CECHE seri kırık bir PS3 (PS2 oyunlarını da oynatıyorum sebebi bu seriyi niye belirttim derseniz) ve Xbox One sahibiyim evet en doğru veya yeni sistemler değiller ancak arada oyun oynayan birisi olarak işimi görüyor Xbox One'ı da yakın zamanda Series X'le değiştireceğim gibi görünüyor haziranı bekliyorum bakalım. Önerim eğer merakınız varsa denemek istiyorsanız gidin şansınızı Xbox 360'la deneyin en az para harcayarak (2500-3500 aralığında bulunur, kırık alın masrafınız olmaz) denenebilecek düzgün konsol kendileridir (7. nesil düşük grafikler ve çözünürlükle de olsa GTA V gibi birçok sevilen oyunu oynatacaktır, biraz daha para harcarım derseniz PS exclusive seriler için PS3 veya daha yeni nesil konsol olsun derseniz Xbox One edinebilirsiniz Xbox One'ın avantajı Xbox Live hizmetinin oyunları olacaktır).

o zaman kırık bir ps3 ya da psp 3000 serisi mantıklı mıdır hocam

o zaman kırık bir ps3 ya da psp 3000 serisi mantıklı mıdır hocam
PSP çok mantıksız olacaktır gerçekten çok eski bir el konsolu artık, PS3 olabilir çok bir aktif lobisi yok ancak online oyunların ücretsiz olması sayesinde oyunlarda online lobilere de girersiniz (aynı durum bütün konsollarda mevcut ancak hiçbir artısı olmayan mağazası kapanmış bir Xbox 360'ta sadece online için Xbox Live Gold almak gereksiz olacaktır ki Live Gold devam ediyor mu 360'lar için onu bile bilmiyorum doğrusu, game pass core alımıyla geçiyormuş baktım) ancak exclusive oyunlar için özel olarak almayacaksanız Xbox 360'ı alın derim cross platform oyunlarda biraz daha iyi performans sergiliyor ve fiyat olarak daha uygun bir konsol (PS3'ün piyasası biraz acayip genellikle sahipleri daha yeni nesil olan Xbox One'la eşdeğer fiyatlar istiyorlar çok bir mantığı kalmıyor ama uyguna bulunursa gayet alınır derim).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…