Konsol merakı

Hocam televizyona bağlamayı düşünüyorum, Shadow of the Tomb Raider gibi grafikleri ahım şahım olmaz değil mi? Bir de Xbox'taki oyunları PC'de oynayabildiğim için PS3 daha mantıklı geliyor ama tam bilmiyorum hocam. Kütüphane olarak hangisine daha fazla değer?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hikayeli oyun oynamayı sevmiyorsan hiç bulaşma konsol işine pişman olursun.

Hikayeli oyun oynamayı sevmiyorsan hiç bulaşma konsol işine pişman olursun.
Hocam RDR2'ye sahibim. Kampı taşıma yerine kadar geldim, sonra bıraktım. Oyun çok yavaş geçiyordu ama Gta san Andreas, GTA 5 gibi oyunları bitirdim. Hikayeli oyunları oynamayı severim.

Son düzenleyen: Moderatör:
PS3'ünde kütüphanesinin çoğunu bilgisayarda oynamak mümkün emülatörler gayet iyi çalışıyorlar doğrusu ancak donanımın üzerinde oynamanın tadını vermediğini söyleyebilirim. PS3 oyun kütüphanesi olarak şahsen daha güzel ancak (Gears of War, Crackdown veya Forza oyunlarının Xbox 360'ta çalışan hiçbir versiyonu Windows üzerinde yok mesela. Xbox tarafı için konuşmak gerekirse) bu doğruca zevk meselesi mesela The Last of Us'ın orijinali PS3 üzerinde, LittleBigPlanet, birçok Gran Turismo oyunu, God of War serisinin yine birçok oyunu, Uncharted vs zibilyon tane oyun var PS3 üzerinde başlayan veya devam eden oyunlar mevcut ve her birisi de gerçek manada efsane denilebilirler keza üstüne RDR1, GTAV, The Walking Dead, Skyrim, Arkham Asylum gibi birçok platformda bulunan güzel oyunları da 7. nesil konsolda oynayabiliyorsunuz (düşük grafikler ve kare hızları farkındayım ancak şahsi olarak ben PC'de oynadığımdan daha çok zevk alıyorum, her oyun kategorisinde değil ancak özellikle hikaye bazlı oyunlar bence konsolda daha iyiler).

Birde demeden edemeyeceğim, Shadow of The Tomb Raider dediğiniz oyun 7. nesil konsollarda yok o konuda grafik istekli kalıyor, Rise of the Tomb Raider'sa PS3'te yok ancak Xbox 360'ta var (ama PS4'te var) eğer telafi ederse.

Xbox tarafında oyunlar ucuz, Series S tavsiyemdir. İkinci el al.

yok h
yok hocam problem değil en son o oyunu oynadığım için grafikler beni büyülemişti öyle yazmıştım. PS3 için PC emülatörü bulunuyor mu?
olmasa bile PS3'ün last of us'a sahip olduğunu ilk defa duydum ilgimi çekti ps3 alabilirsem alacağım

Bu meraklarına denemeden cevap bulamazsın. Güçlü bir bilgisayarım var ve 2-3 yılda bir yükseltirim 4080s kartım var ilerdide 6000 serisinde değiştireceğim yani demek istediğin her şeyi açacak bir sisteme sahibim. Xbox konsola giriş için bence daha iyi bir seçenek çünkü PS eski zamanlardaki özelliğini yitirdi elinde ortalama bir PC olsa bile PS özel tüm oyunları PC'den oynayabiliyorsun ve PS'da oyun fiyatları cidden çok fazla ondan dolayı ben Series S aldım. Uzanarak oynamak keyifli ama konsolda oyunlara PC'deki gibi giremedim içine çekmedi. Sonra el konsollarına merak saldım Steam Deck aldım ve gayet keyif aldım indie oyunları yatarak oynamak gerçekten çok keyifli. Sonuç olarak yüksek grafikli 3A oyunları PC'de daha ufak bütçeli indie oyunları el konsolunda oynuyorum. Kimisi konsolu sever kimisi PC'yi kimiside el konsolunu tamamen zevk işi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…