Tamamdır hocam sağ olun indirme süreleri gözüme uzun gelirse PS3 almayı düşünüyorum. Onun dışında RDR1 Last of Us God of War gibi oyunları laptoptan halletmeye çalışacağım yardımlarınız için teşekkürler.
Tamamdır hocam sağ olun indirme süreleri gözüme uzun gelirse PS3 almayı düşünüyorum. Onun dışında RDR1 Last of Us God of War gibi oyunları laptoptan halletmeye çalışacağım yardımlarınız için teşekkürler.
Belirtme gereği duymadım ama Last of Us'ında Remasterd versiyonları PC üzerinde mevcutlar, her oyunu olmamakla birlikte God of War'ın her sürümü PC üzerinde mevcut değil. Emülasyonlar için tutoriallar mevcut:
Ben tam tersi düşünüyorum iyi bir PC sahibiysen bütün Xbox oyununu oynayabildiğin gibi çoğu PS oyununu oynayabiliyorsun zaten yavaş yavaş hepsi geliyor. Burada rahatlık ön plana çıkıyor konsolu uzanarak oynarken PC'de oturman gerekiyor. Konsol alacaksam Xbox alıp Game Pass'le hem ucuz hem tüm oyunları oynarım PS exclusive oyunları da PC'den oynarım daha mantıklı.
Ben tam tersi düşünüyorum iyi bir PC sahibiysen bütün Xbox oyununu oynayabildiğin gibi çoğu PS oyununu oynayabiliyorsun zaten yavaş yavaş hepsi geliyor. Burada rahatlık ön plana çıkıyor konsolu uzanarak oynarken PC'de oturman gerekiyor. Konsol alacaksam Xbox alıp Game Pass'le hem ucuz hem tüm oyunları oynarım PS exclusive oyunları da PC'den oynarım daha mantıklı.
Kol alıp da bunu yapabilir. PS Exler PC'ye geleceğini düşünmüyorum. Sony zaten Ex den dolayı tercih ediliyor PC'ye getirirse anlamı kalmaz zaten kaç yıldır da böyle emulatorle uğraşırsınız o zaman. Xbox=PC Zaten oyunlar dahi aynı Bende Hem PC var Hem Series X tercihimi oyun fiyatları ve Çift cihazda gamepass olayı için şeçmiştim ama şuan olsam PS 5 Slim tercih ederdim kesinlikle. Bence almayı düşünen varsa PC Varsa PS 5 Alsın. PC yok ise Xbox seçebilir Xbox'un oyun kütüphanesi bi hayli çeşitli ve Klasik oyunlar çok.