Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Ü

ÜçyüzGoneBeş

Ziyaretçi
23. Kural:

Konu başlığında "acil", "yardım", "lütfen" ve "içeri" gibi kelimelerin kullanımı hesabınızın uyarı almasına neden olabilir. Konu içeriğinde de "acil" kelimesi kullanımı ceza nedenidir.

Bu kelimeleri başlıkta yazmamızı direkt engelliyor sanırım eklenti ancak konu içeriğinde engellemiyor. Forumda konu açıp yardım bekleyen tek kişi değiller ve konu içeriğine de yazarlarsa ceza almalılar. Neden bot konu içeriğini de engellemiyor anlamış değilim.

1716223673008.webp

Artı -15 Eksi
İçeri ne anlama geliyor? Bi' ona takıldım şu konuda.
Günümüz forum kültüründe pek kullanılmıyor artık. Eskiden başlıklarda bol bol yazılıyordu.

Örneğin;
"Windows XP'yi USB ile kurmak isteyenler içeri" benzeri başlıklar neredeyse her konuda vardı.

Bence bir zararı yok.

Bence öneri mantıklı. Yardım istenilen konu düzgünce tane tane anlatmalı.

Kimse size lütfettiniz diye veya durumunuz acil diye ekstra yardım etmez. Herhangi bir karşılık bekleyen zaten yok.

Günümüz forum kültüründe pek kullanılmıyor artık. Eskiden başlıklarda bol bol yazılıyordu.

Örneğin;
"Windows XP'yi USB ile kurmak isteyenler içeri" benzeri başlıklar neredeyse her konuda vardı.

Bildiğim bir şeymiş ama tek başına görünce hiç aklıma gelmemişti :D teşekkürler.

@Oreki, ben de öyle düşünüyorum.
Sadece kendisi var mış gibi konu açanlar haricinde "Yardımcı olur musunuz?" tarzındaki cümleler kullanılabilmeli bence. Zira bazı konularda "...yapın, edin, verin vb." emir anlamı taşıyan kelimeler kullanıldığında şahsen irite olup yardım edesim gelmiyor.

Konu içeriğine yazılsa ne olur? Tamam, sadece başlığı yazıp alta "Acil, yardım" diye yazılsa ayrı mesele ama ben bir sorun görmüyorum bunda. Başlığa "Acil" yazmak yasak evet ama "Lütfen" tarzı şeyler @Oreki'in de dediği gibi bir nevi "lütuf" olduğundan kestirip attırmak saçma bence. Yani bununla alakalı bir yasaklama gelmesine gerek olduğunu düşünmüyorum. Hani bunda takılacak ne var, onu anlamadım. Bir kirlilik yaratmıyor bu.