Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Ü

ÜçyüzGoneBeş

Ziyaretçi
23. Kural:

Konu başlığında "acil", "yardım", "lütfen" ve "içeri" gibi kelimelerin kullanımı hesabınızın uyarı almasına neden olabilir. Konu içeriğinde de "acil" kelimesi kullanımı ceza nedenidir.

Bu kelimeleri başlıkta yazmamızı direkt engelliyor sanırım eklenti ancak konu içeriğinde engellemiyor. Forumda konu açıp yardım bekleyen tek kişi değiller ve konu içeriğine de yazarlarsa ceza almalılar. Neden bot konu içeriğini de engellemiyor anlamış değilim.

1716223673008.webp

Artı -15 Eksi
"içeri" neden yasaklansın?

Konu görüntü kirliliği değil ki. Yardım bekleyen tek o konuyu açan kişiymiş gibi davranıyorlar ve "n'olur acil yardım edin" yapıyorlar. Saçma değil mi sence de?

Dediğim gibi başlıkta olmadığı için çok sıkıntı çıkartmıyor. Başlıkta yazsa gerçekten rahatsız eder ama konu içinde yazınca pek sorun çıkartmıyor bence. Ha yazılmalı mı? Hayır. Belki düzelt seçeneğine basınca silinebilir.

Neden - basilmis anlamadim, gayet mantikli oneriydi. Burada kimsenin kimseden ayricalikli tarafi yok, hicbirimizin konuyu turlu hareketlerle diger arkadaslarin gozune sokmaya ve milleti rahatsiz etmeye hakki da yok.

Gerci bu kurallarin moderasyon tarafindan ne kadar umursandigi da muamma, her konusuna "gunceldir, yardimlarinizi bekliyorum" yaza yaza uste cikaran arkadasi raporluyorum ancak mesajlari silinip ceza verilmiyor 😀.