Selam,
Kişi, yardım konusuna çözüm istiyor veya derdine deva arıyor, gelen cevaplara dönüş yapmak yerine forumda volta atıyor ya da sadece ilk 3 mesaja cevap verip kalan 31 mesajı ghostluyor. Madem konu açıyorsun bir zahmet gelen mesajlara dönüş yap.
Ne yapılabilir?
Kurallar madde 4:
Tüm üyelere her seferinde konuyu yayınlarken pencere olarak ''okudum, onaylıyorum'' şeklinde gösterilebilir.
Ya da konu onaylanınca bildirim şeklinde bunu yazan hatırlatma maksatlı bir mesaj penceresi açılabilir hem de konunun onaylandığından da anlık haberdar olmuş oluruz.
Kişi, yardım konusuna çözüm istiyor veya derdine deva arıyor, gelen cevaplara dönüş yapmak yerine forumda volta atıyor ya da sadece ilk 3 mesaja cevap verip kalan 31 mesajı ghostluyor. Madem konu açıyorsun bir zahmet gelen mesajlara dönüş yap.
Ne yapılabilir?
Kurallar madde 4:
- Ayrıca açtığınız konulara geri dönüş yapmanız zorunludur. Mesaj yazarak konuya geri dönüş yapmanız veya en azından konudaki mesajların bir tanesine bile ifade bırakarak tepki bırakmanız yeterli olacaktır. Geri dönüş yapmazsanız yeni açtığınız konular da onaylanmayabilir. Techolay Sosyal'de bencil insanlara yer yok, bilgiyi paylaşacaksınız. Açtığınız konuları takip edin. Aynı soruları sürekli yeni konu açarak tekrar sormayınız.
Tüm üyelere her seferinde konuyu yayınlarken pencere olarak ''okudum, onaylıyorum'' şeklinde gösterilebilir.
Ya da konu onaylanınca bildirim şeklinde bunu yazan hatırlatma maksatlı bir mesaj penceresi açılabilir hem de konunun onaylandığından da anlık haberdar olmuş oluruz.
Son düzenleyen: Moderatör: