Sıradan İnsan

Başarılı
Arkadaşlar Youtube'da ''Süleyman Kahraman'' diye bir kişi var. Bu kişi 2 ayda 95 puan almış. Ben kaynak olarak KPSS Matematik İlyas Güneş video ders notları, Pegem Ezberbozan serisinden türkçe, tarih , coğrafya ve vatandaşlık kitaplarını aldım. Yargı serisinden ise matematik , coğrafya, tarih ve vatandaşlık kitaplarını aldım. Yediiklim'den sadece bumerang matematik kitabını aldım. Paragraf olarak Pegem ezberbozan kitabını aldım. Size video linkini atacağım ama kendisi kaynak olarak hiçbirini belirtmemiş. Program üzerinden anlatıyor.
Video :
Program : 3 Ayda Derece Programı
Sizce ben bu kitapları boşuna mı aldım? Daha başlamadım bile.

Son düzenleyen: Moderatör:
O sırada tüm kitapların PDF kaynaklarını bulan ben. Hiçbir şey boşa değil emeklerinizin karşılığını alırsınız. Yanlış kaynak diye bir şey yok yanlış çalışma planı diye bir şey var. Bende başlığa yazayım 1 ayda KPSS matematik bitirme kitabım diye bende milletin aklını karıştırırım. Özellikle İlyas hoca benim memur olmamda en büyük etkendir. Kendisi alanında çok başarılı ve bilge biri. Sınava kadar 2 3 farklı hocadan video izlersiniz diye düşünüyorum. Rehber matematik Mehmet hoca azarlarına katlanırım derseniz matematiğin "M" harfini bilmeyene bile öğretir.