elrexy

Uzman
Proteinocean Gummy Bear aromalı creatine kullanıyorum. İki gün yaklaşık 15gr kadar creatine aldım. Üçüncü gün 9gr yaptım. Sonraki günler iki ölçek yapacağım bu da 5.4gr eder. Babamda kelleşmeden ziyade alında açılma var. Sorduğumda ise uzun zamandır böyle dedi. Benim de aynı şekilde alnım açılıyor. Saç çizgimde noktasal dökülme var yani saç çizgim tam düz değil. Ayrıca erkek tipi dökülmeye sahibim diyebilirim uzun zamandır. Şampuan değiştirince dökülme neredeyse yok oldu. Creatine kullanımı ile dökülmem artar mı? 3 hafta kullanıp ara veririm spora ara vereceğim için. Yaşım 16, birkaç aydır spor yapıyorum. Uzun süreler creatine kullanmayı düşünmüyorum. Supplement olarak sadece creatine kullanıyorum. Babamın babasında dökülme yok fakat dayılarında dökülme var alın genişlemesi ve kafa üstü şeklinde. Anne tarafında ise dayılarımda da dökülme var. Kardeşimin saç çizgisi sağlam, benden 1.5 yaş küçük.

Yaptığım araştırmalar doğrudan dökmeyeceği, böbrekteki dht ile saç kökündeki dht arasında bir ilişki olmadığı ve creatinin dht hormonunu yükselttiğine dair çok az deney olduğu yönünde. Yükseltiyor fakat normal düzeyde. Fakat saç dökülmesi karşıtı haplar dht hormonunu azaltacak yöndeler. Kafam iyice karıştı.

Kreatin doğrudan saç dökümünde rol oynamaz. Fakat eğer genetiğinde saç dökülmesine yatkınlığın varsa dökülmesinde o zaman rol oynar.

Genetikte var gibi duruyor. Genetikte varsa saç döküyor.

Genetikte var. Dökülme hakkında tecrübeniz var mı?

İki gün için 15 gr creatin fazla değil mi? Bilmediğimden soruyorum. Sonraki günde 9gr yapmışsın.

Doğrudur. Yükleme yapayım dedim. Yan etkisi olmadı yeteri miktara su içtim.

Kreatin doğrudan saç dökümünde rol oynamaz. Fakat eğer genetiğinde saç dökülmesine yatkınlığın varsa dökülmesinde o zaman rol oynar.

Peki ben bu dökülmeyi ne zaman göreceğim dökülecekse? Ona gore bırakmayı düşünüyorum çünkü.

Genetikte varsa hızlandırır, örneğin 30 yerine 29 yaşına falan geriletir. Yoksa sıfırdan dökmez. İyi forumlar.

Proteinocean Gummy Bear aromalı creatine kullanıyorum. İki gün yaklaşık 15gr kadar creatine aldım. Üçüncü gün 9gr yaptım. Sonraki günler iki ölçek yapacağım bu da 5.4gr eder. Babamda kelleşmeden ziyade alında açılma var. Sorduğumda ise uzun zamandır böyle dedi. Benim de aynı şekilde alnım açılıyor. Saç çizgimde noktasal dökülme var yani saç çizgim tam düz değil. Ayrıca erkek tipi dökülmeye sahibim diyebilirim uzun zamandır. Şampuan değiştirince dökülme neredeyse yok oldu. Creatine kullanımı ile dökülmem artar mı? 3 hafta kullanıp ara veririm spora ara vereceğim için. Yaşım 16, birkaç aydır spor yapıyorum. Uzun süreler creatine kullanmayı düşünmüyorum. Supplement olarak sadece creatine kullanıyorum. Babamın babasında dökülme yok fakat dayılarında dökülme var alın genişlemesi ve kafa üstü şeklinde. Anne tarafında ise dayılarımda da dökülme var. Kardeşimin saç çizgisi sağlam, benden 1.5 yaş küçük.

Yaptığım araştırmalar doğrudan dökmeyeceği, böbrekteki dht ile saç kökündeki dht arasında bir ilişki olmadığı ve creatinin dht hormonunu yükselttiğine dair çok az deney olduğu yönünde. Yükseltiyor fakat normal düzeyde. Fakat saç dökülmesi karşıtı haplar dht hormonunu azaltacak yöndeler. Kafam iyice karıştı.

İlk 1 hafta 10 gram sonra 5 gram kullanmak iyidir. Ayrıca dökülmeye sebep olmaz kullanın. Ama yine de bir kan tahlili verin zaten vücutta kreatin yüksekliği vs gibi hastalık varsa kötü şeyler yaşanabilir. Eğer temiz çıkarsa afiyet bol kas olsun hocam.

Proteinocean gummy bear aromalı creatine kullanıyorum. İki gün yaklaşık 15gr kadar creatine aldım. Üçüncü gün 9gr yaptım. Sonraki günler iki ölçek yapacağım bu da 5.4gr eder. Babamda kelleşmeden ziyade alında açılma var. Sorduğumda ise uzun zamandır böyle dedi. Benim de aynı şekilde alnım açılıyor. Saç çizgimde noktasal dökülme var yani saç çizgim tam düz değil. Ayrıca erkek tipi dökülmeye sahibim diyebilirim uzun zamandır. Şampuan değiştirince dökülme neredeyse yok oldu. Creatine kullanımı ile dökülmem artar mı? 3 hafta kullanıp ara veririm spora ara vereceğim için. Yaşım 16, birkaç aydır spor yapıyorum. Uzun süreler creatine kullanmayı düşünmüyorum. Supplement olarak sadece creatine kullanıyorum. Babamın babasında dökülme yok fakat dayılarında dökülme var alın genişlemesi ve kafa üstü şeklinde. Anne tarafında ise dayılarımda da dökülme var. Kardeşimin saç çizgisi sağlam, benden 1.5 yaş küçük.

Serkan hocam bu videoda anlatıyor