GhostRileyy

Uzman
Merhabalar. Bankkart Genç'in kredi kartını kullanıyorum, ancak Axess'e geçmek istiyorum fakat "Limiti arttırmak için diğer bankalardaki limitini düşürmen lazım." diyor. Bankkart Genç'in kartında aylık taksit ödemelerim var. Bunlarda bir sıkıntı oluşturur mu limit düşürmem?

Merhaba. Bankkart genç'in kredi kartını kullanıyorum, ancak Axess'e geçmek istiyorum fakat "limiti arttırmak için diğer bankalardaki limitini düşürmen lazım." diyor. Bankkart genç'in kartında aylık taksit ödemelerim var. Bunlarda bir sıkıntı oluşturur mu limit düşürmem?

Axess'de bu uyarı herkeste vardır. Eğer bu uyarı çıkıyorsa aylık gelirinizin 5 katı kadar limite sahipsinizdir demek. Bu yüzdendaha fazla limit artışı yapmanıza izin vermiyor. Garanti bankasındaki limitinizi kapatmak daha sonra tekrar yükseltmek istediğinizde olumsuz olarak karşınıza çıkacaktır. Belgeleyebileceğiniz gelirinizi artırabiliyorsanız daha iyi olur. Ayrıca bonus genç kartının belirli bir limiti var bonus Platinum'a vs geçmeniz daha iyi olacaktır.

Axess'de bu uyarı herkeste vardır. Eğer bu uyarı çıkıyorsa aylık gelirinizin 5 katı kadar limite sahipsinizdir demek. Bu yüzdendaha fazla limit artışı yapmanıza izin vermiyor. Garanti bankasındaki limitinizi kapatmak daha sonra tekrar yükseltmek istediğinizde olumsuz olarak karşınıza çıkacaktır. Belgeleyebileceğiniz gelirinizi artırabiliyorsanız daha iyi olur. Ayrıca bonus genç kartının belirli bir limiti var bonus Platinum'a vs geçmeniz daha iyi olacaktır.
Anladım hocam. Bakacağım, teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.