Herkesin limiti gerçek gelirinin ortalama 10-20 katı kimse bankayı kandırmıyor banka veriyor zaten bunu. Senin hiç gelirin yokken sana diyor gelirin 50 bin bunu 4 mislini vereceğim diye.
Gelire göre vermediğini biliyorum, üstünde veriyor, ailemden biliyorum aldıkları maaşın üstünde limitleri var ama anlamadığım nokta; benim gibi hiç geliri olmayanlar nasıl o kadar limit alıyor? Bana 2000TL limit verildi, ben nasıl en azından 4000TL limit alabilirim mesela?

Gelire göre vermediğini biliyorum, üstünde veriyor, ailemden biliyorum aldıkları maaşın üstünde limitleri var ama anlamadığım nokta; benim gibi hiç geliri olmayanlar nasıl o kadar limit alıyor? Bana 2000TL limit verildi, ben nasıl en azından 4000TL limit alabilirim mesela?
İşin gizemli tarafı o zaten her banka herkese cömert davranmaz, bazısı seni yılların dostuymuş gibi daha ilk ekstreyi ödemeden limiti basar bazısı düzenli ödesen bile limit vermez. Biraz şans işi.

Ziraat'te 4000 limitim var.

Çalışıyorum ve sigortam olmasına rağmen limiti bir türlü arttırmadılar. Meslek bilgim ziraat'te hala öğrenci olarak gözüküyor sanırsam ondan limit arttırmıyorlarmış onu güncelledim bir daha deneyeceğim.

Ziraat'te 4000 limitim var.

Çalışıyorum ve sigortam olmasına rağmen limiti bir türlü arttırmadılar. Meslek bilgim Ziraat'te hala öğrenci olarak gözüküyor sanırsam ondan limit arttırmıyorlarmış onu güncelledim bir daha deneyeceğim.
Bankada bir tanıdığın varsa seni çalışan olarak gösterirse limitin artar. Bordro ve SGK hizmet dökümünü de gösterirsin.

Bankada bir tanıdığın varsa seni çalışan olarak gösterirse limitin artar.
Mobil uygulamadan güncelledim. Bir süre sonra tekrar deneyeceğim yine olmazsa ziraat kartını kapatıp iş bankasından kredi kartı alacağım. İş bankası hesabımı ilk açtığımda kaç yıl önce öğrenci olmama rağmen 10.000tl ye yakın limit verebileceklerini söylemişlerdi şimdi ziraat'ten limit arttıramıyorum.

İşin gizemli tarafı o zaten her banka herkese cömert davranmaz, bazısı seni yılların dostuymuş gibi daha ilk ekstreyi ödemeden limiti basar bazısı düzenli ödesen bile limit vermez. Biraz şans işi.

Hocam, mesela ben bir ara kredi kartı kullanıyordum, limitim 2.000 TL'ydi. Daha sonra aylardır hiç kullanmadım. Yaklaşık 1 hafta önce birkaç kez kullandım ve ardından 41.000 TL limitiniz hazır şeklinde bir bildirim geldi.
Gelir–gider kısmına baktığımda ise son 12 ayda toplam gelir 143.634, 02 TL, toplam gider 138.912, 99 TL görünüyor. Öğrenciyim.