Amma abarttiniz yahu, su bu. Hayatinizda hic mi denize girmediniz ya da banyo yapmiyorsunuz. Kurur zaten kir kac saat icinde. Korkutmayin insanlari.
Zaten kulağında canavar var demiyoruz, kulak çubuğu konusunda uyarıyoruz.

KBB doktorlarının bas bas söylediği, kullanmayın dediği şeyi kulağına sokturup temizletmeye çalışıyorsun.

Kulak zarımda bir delik yok. Ama su sıkışmış gibi. Bir baskı var kulağımda. Kafanı hareket ettirince hışırtı sesi geliyor.
Onun sebebi kulağında kulak pisliğinin arasında su sıkışması, yani 2 tarafta da kulak pisliği var duştan sonra bana da olmuştu. Kafanı yay gibi sola götürüp bir anda sağa sallarsan çıkıyor ama beyin sarsıntısı ihtimali var. Git doktora çıkartsınlar suyu korkacak bir durum değil ama gitmen lazım.

Üstat bu su alınmazsa kulak zarını incelte incelte patlatabilir. Duyma yetisini kaybeder herif, alınması lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Onun sebebi kulağında kulak pisliğinin arasında su sıkışması, yani 2 tarafta da kulak pisliği var duştan sonra bana da olmuştu. Kafanı yay gibi sola götürüp bir anda sağa sallarsan çıkıyor ama beyin sarsıntısı ihtimali var. Git doktora çıkartsınlar suyu korkacak bir durum değil ama gitmen lazım.

Üstat bu su alınmazsa kulak zarını incelte incelte patlatabilir. Duyma yetisini kaybeder herif, alınması lazım.
Vucut sicakligi 37C, oradaki su miktari 1 gr bile degildir. Bir kac saat icinde kuruyacak zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vucut sicakligi 37C, oradaki su miktari 1 gr bile degildir. Birkaç saat icinde kuruyacak zaten.

1 gr bile değildir demeyin hocam, şıp sesi geliyorsa çok su var demektir. Yaşamış biri olarak diyorum size emin olun.
Ben kafamı sağ sol yapa yapa çıkartmıştım, 1 yemek kaşığı kadar su çıktı içinden, yapmayın Allah aşkına doktora gitsin işte ne olmuş.

Kulağını elinle kaldırıp kafanı eğ akar su, geçici çözüm olarak yapabilirsin. Baktın geçmiyor randevu al hastaneye git.

Denge ve işitme kaybı vb. gibi hastaneye gitmenizi gerektirecek semptomlarınız yoksa, su kaçan kulağınızın üstüne doğru birkaç saat uzanın geçer. Aksi takdirde bir hastaneye görünmeniz iyi olacaktır.

Kulak çubuğunu yanlış kullanırsa sağır kalabilir bu riski ben şahsen almam. Acile gelsin ona düzgün bir öneri yaparlar zaten.

Kulak çubuğunun tek faydası fan/termal macun temizliği:).

Merak edenler için aydınlatayım. Acile gittim. Sağ olsunlar ilgilendiler. Eğer su kaçtıysa zaten kendi kendine çıkmasını bekleriz dedi. Ama kulak zarında biraz iltihap var mış. Antibiyotik verdi. Eğer geçmezse KBB daha detaylı bir tedavi yapar dedi. Herkese önerileri için teşekkürler.