Makaleler
1
Yer
Phoenix, Arizona
Sabahtan beri bilgisayar açıktı ve fan sesi geliyordu doğal olarak, rahatsız olmadığım için kapatmadım az önce ise uyuyacağım için kapattım ve aşırı şekilde kulağım çınlıyor şu an yutkununca vs. bir şekilde geçiyor ama sonra geri başlıyor. Sizce nasıl çözebilirim?

Müzik dinleyincede geçiyor bu arada kafayı yiyeceğim.

Genelde kulak kirinden oluyor. Temizle iyice yine de geçmezse altta yatan başka bir rahatsızlık olabilir. Sağlık ocağına gidip muayene olursun.

Az uyumaktan ya da gece geç yatıyorsan olabiliyor. Bende de bazen kulak çınlaması oluyor ama sonradan geçiyor. Muhtemelen sende de geçicidir fazla kafaya takma.

Son düzenleme:
Az uyumaktan ya da gece geç yatıyorsan olabiliyor. Bende de bazen kulak çınlaması oluyor ama sonradan geçiyor. Muhtemelen sende de geçicidir fazla kafaya takma.

Az uyumakla veya geç yatmakla kulak çınlamasının alakası yok. Ne zamandır sabah 6 da yatıp 10 da kalkıyorum. Ya pisliktendir ya da enfeksiyondur.

Kulak kiri olacağını sanmıyorum banyodan çıktım yeni. Devam ederse sağlık ocağına mecbur.

Çok fazla kulak çöpü kullanıyorsan olur. Bir KBB uzmanına gözük. En kötü pisliği emip sana bir damla yazarlar.

Sabahtan beri bilgisayar açıktı ve fan sesi geliyordu doğal olarak, rahatsız olmadığım için kapatmadım az önce ise uyuyacağım için kapattım ve aşırı şekilde kulağım çınlıyor şu an yutkununca vs. bir şekilde geçiyor ama sonra geri başlıyor. Sizce nasıl çözebilirim?

Müzik dinleyincede geçiyor bu arada kafayı yiyeceğim.
Tinnitüse en iyi çare uykudur, genelde uyandığında düzelmiş olur. Kulağına su falan kaçırma daha kötü olur. Geçici tedavi olarak kısık sesle müzik dinleyebilirsin. Çınlama vertigo veya migren sonucu olmuş olabilir. Onlara da dikkat et.