Selim35

Becerikli
Yer
İzmir
Merhaba bu konuyu internette insanları tarayıcı eklentileri hakkında bilgilendirmek ve biraz da yararlı uzantı bulmak için açtım. Ben kendiminkilerden yazacağım siz de yazabilirsiniz.
Augmented Steam: Steam'e oyunun fiyat geçmişi gibi birçok özellik ekliyor.
Auto Link Bypasser: bv.cv gibi virüslü reklam yuvası ve geçilmesi zor link kısaltma servislerini geçen çok yararlı bir uzantı.
Buster Captcha Solver for Humans: Robot musun? Testlerinde zorlanan veya ısrarla testi kabul etmeyen siteler için CAPTCHA adını verdiğimiz bu testleri otomatik geçen yine başka bir uzantı.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternet güvensiz sayfa koruma eklentileri var, adı üstünde.
YouTube Logout Confirmation - YouTube'da çıkış yaparken onay istiyor.
YouTube Music'i daha iyi hale getirme eklentileri var bir de.

Free Download Manager: IDM alternatifi ücretsiz uygulama.
Return YouTube Dislike: YouTube'da atılan dislike sayısını görüntülemek için.

Kullandığınız eklentilere dikkat edin. Sürekli zararlı olarak bulunan eklentiler oluyor. Özellikle bedava VPN ve AI eklentilerinden indirirken çok dikkat edin.

Dosya Ekleri

• 1756225691718.webp
    1756225691718.webp
    25 KB · Görüntüleme: 42
uBlock Origin. Reklam ve rahatsız edici ögeleri engelliyor. Çeşitli sitelerdeki görünümleri değiştirmek için de kullanıyorum.
SponsorBlock. YouTube video içi reklam ve gereksiz kısımları otomatik olarak geçmeye yarıyor.
IDM Integration Module. Sitelerden video/belge indirmeye yarıyor.
Video Speed Controller. Video hızını değiştirmenizi sağlıyor.
The Blocker. Techolay ve Technopat'ta forum arayüzünde iyileştirmeler yapıyor.
Sıkılmış Portakal. Normal Sözlük arayüzünde iyileştirmeler yapıyor.

1756282660209.webp
1756282781203.webp

Captcha Solver: Adı üstünde reCaptcha doğrulamalarını geçmeye yarıyor. (Çoğu zaman stabil çalışmıyor.)
FastForward: Kısaltılmış reklamlı linkleri atlamaya yarıyor.
Page load time: Sayfanın yüklenme süresini gösteriyor.
uBlock Origin Lite: Düz uBlock Origin daha iyiydi. Bu pek stabil değil bazen kaçırabiliyor.
GoFullPage: Tam sayfa ekran görüntüsü almaya yarıyor. Bazı uzun sayfalarda kolaylıkla ekran görüntüsü olarak kaydedebiliyorum.
Shazam: Birçoğumuzun bildiği klasik o anda dinlenen şarkıyı bulmaya yarayan bir uzantı.