Biliyorum. Nedeni olabilecek şeyi belirtmeye çalıştım hocam.Normal olup olmaması pek ilgi alanım değil. Konuya uygun olarak, sorununu belirtiyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?Harbiden o kadar para veriyorum bir de kendi uygulamalarında reklam izlemek zorunda kalıyorum.
klasik Xiaomi.
Şimdi fanlardan birisi gelip kullandığın telefon 720p IPS ekranlı, 60 Hz ve alev topu gibi derse hiç şaşırma bu arada. Birazdan gelirler.
Sen hiç amiral gemisi Xiaomi kullandın mı yiğenim diye sorarlar.
Şimdi fanlardan birisi gelip kullandığın telefon 720p IPS ekranlı, 60 Hz ve alev topu gibi derse hiç şaşırma bu arada. Birazdan gelirler.
Sen hiç amiral gemisi Xiaomi kullandın mı yiğenim diye sorarlar.
Harbiden cihaz 90Hz'e kadar çıkıyordu ama ne yaparsam yapayım hala PUBG Mobile oynadığım zaman telefon ölüyordu.
Harbiden cihaz 90Hz'e kadar çıkıyordu ama ne yaparsam yapayım hala PUBG Mobile oynadığım zaman telefon ölüyordu.
Hz ile FPS doğrudan birbiri ile bağlantılı olan şeyler değil zaten. Düz menüde bile o işlemci ile 40 FPS bile alacağından şüpheliyim. Şirket telefondan anlamayanları harbiden dolaylı yollarla dolandırıyor.
Hz ile FPS doğrudan birbiri ile bağlantılı olan şeyler değil zaten. Düz menüde bile o işlemci ile 40 FPS bile alacağından şüpheliyim. Şirket telefondan anlamayanları harbiden dolaylı yollarla dolandırıyor.
Katılıyorum.
POCO X3, say say bitmez sorunları.
PRO modeli mi?
Fark etmez ki. Al birini vur ötekine. Sorun makinesi olma konusunda ikisi de birbiri ile yarışır. Reddit, XDA, Technopat ve diğer forumlarda bu iki model hakkında rekor konu açıldı.