Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

5123

Deneyimli
Makaleler
2
Merhaba,

Konu başlığında belirtildiği üzere anlık konu açarken yazım hatası yapabiliyoruz, insanlık hali, moderatör bazen başlığı düzenlemeden yayımlayabiliyor. Konu onaylanana kadar en azından yanlış yaptıysak bile konu başlığını düzeltebilelim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı 27 Eksi
Bende diğer forumda bu yüzden sorun yaşıyordum daha önce. Burada da yaşamamak adına iyi olabilir. Artılandın😉

Technopat’ta çok yanlış amaçlı kullanabilir açıklaması yapmışlardı ancak konu onaylanmadan gelmesi bence bu öneriyi daha uygulanabilir hale kılıyor. Technopat’ta açılan konuda konu onaylanmadan amacıyla değildi, herhangi bir zamandaydı sanırım.

Kötüye kullananda konu onaylanmadan olduğundan moderatör tarafından tespit edilir.

Technopat’ta çok yanlış amaçlı kullanabilir açıklaması yapmışlardı ancak konu onaylanmadan gelmesi bence bu öneriyi daha uygulanabilir hale kılıyor. Technopat’ta açılan konuda konu onaylanmadan amacıyla değildi, herhangi bir zamandaydı sanırım.

Kötüye kullananda konu onaylanmadan olduğundan moderatör tarafından tespit edilir.
Ben de tam onu diyecektim. Bu biraz daha ideal. Konu onaylandıktan sonra değil de, onaylanma sürecinde değişiklik imkanı sunulsa çok daha iyi olur.