Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

20380

Becerikli
Daha tam bitmedi yapım aşaması ama böyleyken basit sorulara bile bu kadar saçma cevap vermesi garip.

Çok yetersiz. Basit matematik işlemlerini bile yapamıyor. Tarafsız değerlendirmesi engellenmiş. Siyasi konulara düzgünce cevap veremiyor. Eğer tarihi bir konuyu biraz değiştirerek sorarsanız bozuk Türkçesi ile olayı tamamen değiştirip size sunuyor.

Çok yetersiz. Basit matematik işlemlerini bile yapamıyor. Tarafsız değerlendirmesi engellenmiş. Siyasi konulara düzgünce cevap veremiyor. Eğer tarihi bir konuyu biraz değiştirerek sorarsanız bozuk türkçesi ile olayı tamamen değiştirip size sunuyor.

Bir tane fotoğraf görmüştüm soru olarak "Atatürk Sakarya meydan muharebesinde Fiat Egea kullanmış mıydı" yapay zekada evet kullanıldı diye cevap vermiş😄

• Beğendim
İfadeler: 442
Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan diyerek hükumet yanlısı olduğunu ilan etti. Yapan kimse sokağa adımını atmasın. Bilgisayardan ve yazilimdan anlayan 3 kişi daha iyi bir şey çıkarırdı.

"Kumru, VNGRS tarafından Türkçe için sıfırdan geliştirilmiş ve eğitilmiş ilk temel dil modelidir. 7.4 Milyar parametreye sahiptir"

7.4 Milyar parametreli bir modele göre sonuçları normal. Konu hakkında bilgisiz arkadaşlar yüzünden gereksiz gündem oldu.

"Kumru, vngrs tarafından Türkçe için sıfırdan geliştirilmiş ve eğitilmiş ilk temel dil modelidir. 7.4 milyar parametreye sahiptir"

7.4 milyar parametreli bir modele göre sonuçları normal. Konu hakkında bilgisiz arkadaşlar yüzünden gereksiz gündem oldu.

Hocam ben onlardan pek anlamıyorum ama bence biraz daha grliştirilerek sunulabilirdi.

Kötü bir marketing'in bir projeye son kullanıcı gözünde ne kadar zarar verebileceğinin canlı örneği. Proje'nin amacı aslında şu bu dense de buna bir önyüz giydirip ürün bu olgunluktayken yapabilecekleri en talihsiz şey halkın geneline bu ürünü açmak idi ve öyle de oldu. Kendilerine bu süreçte kolaylıklar dilerim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.