Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Türkiye'yi kim kurdu sorusuna kaçamak cevap veriyor.
Ama Galaksi liderimiz kimdir diyince destan yazıyor.

Kısacası, rezalet. Grok'un Prime Zamanları, bu AI'i görse ne derdi acaba?

Daha yeni çıkan yapay zekanın bunları yazması kadar normal bir şey yoktur. Eksiklikler zamanla kapatılır ve geliştirilir. GPT ilk çıktığında çok mu düzgün çalısıyordu?

Hocam geliştirilmesini umuyoruz biz burada zaten ilk görüşe bakıyoruz. Bence hataları konuşarak köstek olmuyoruz aksine hataları düzeltmeleri için destek oluyoruz.

Ekran görüntüsü 2025-10-13 232844.webp
Sohbetin yedekleri tutuluyor mu? Yenisini sorayım dedim de 15. kez sayfayı yeniliyorum hâlâ soruma cevap alamıyorum.

Ortaokul bilişim projesi gibi olmuş. Bilmiyorum, bu proje iptal olur yüksek ihtimal. Benim Clio'nun öne çıkan özellikleri ne diye sordum, 600 beygir motoru var, 700nm torku var, 0-100'ü 2.8sn dedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Örneği çözerek vermiş ardından sorduğum soruyla birleştirmiş. Garip.

Eline sağlık, sanırım bazı şeylerin gelişmesini desteklerken o işin tutarlığını da göz önünde bulundurmanın önemini kanıtlamış olduk.

Bırakın "köstek olmayın destek olun." ayağını, bunun destek olunacak en azından şu an hiçbir yanı yok. Geliştirsinler, en azından mantıklı hale gelsin veya çabalasın biz destekleriz zaten.

Konuda bazı kişilere kalsa kağıttan yaptığı uçağı buraya atan birine "yahu bakın adam kağıttan uçak yapmış, destekleyin F-35'ini geliştirsin!" tarzı yaklaşanlar var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.