Detaylar
Kim cevapladı?RAM sayısı ve veri sayısı az olduğundan dolayı böyle. Geliştirilebilir.
Hayır hepsi türklerin sosyal medyadan yaptığı bilgilendirme amaçlı saçma ya da bilgilendirici veriler topluyor sonra da bize saçma bir şekilde sunumu yapıp sunuyor.
RAM sayısı ve veri sayısı az olduğundan dolayı böyle. Geliştirilebilir.
Bulduğum bilgiler bunlardı uydurmada olabilir.
Sanırım düzeltme gelmiş. Eskiden bunların gerçek olduğunu söylüyordu.
Umarım geliştirilir ve zor da olsa iyi bir seviyeye gelir. Bi' ChatGPT ya da Gemini beklemiyorum kendisinden zira birinin arkasında trilyonluk Microsoft birinin arkasında trilyonluk Google var ancak yine de düzgün işler bi' düzeye gelmesi iyi olur.
Bu son ürün değil. Keza modeli eğiten kişilerin en iyisi olma gibi bir iddiası da yok. Siteye ilk girişinizde uyarı metnini gözünüze soka soka yazmışlar. Parametre sayısı az, çalıştığı donanım ona göre. Bu, deneysel bir model. DENEYSEL, SON ÜRÜN değil.
Keyif almaya bakın. Bir şeyi eleştirirken yüzeysel davranmayın. Benimseyin de demiyorum, çünkü benimsenecek bir ÜRÜN yok ortada. Deneysel.
Vizyon mizyon, geçin o işi. Sağlam bütçe, iş gücü ve zaman akıtmak gerek iyi bir son ürün elde edebilmek için.
Türkçe context'i algılama konusunda fena değil. Bunu, eğitilen datasetin büyüklüğü ve parametre sayısına göre söylüyorum.
Keyif almaya bakın. Bir şeyi eleştirirken yüzeysel davranmayın. Benimseyin de demiyorum, çünkü benimsenecek bir ÜRÜN yok ortada. Deneysel.
Vizyon mizyon, geçin o işi. Sağlam bütçe, iş gücü ve zaman akıtmak gerek iyi bir son ürün elde edebilmek için.
Türkçe context'i algılama konusunda fena değil. Bunu, eğitilen datasetin büyüklüğü ve parametre sayısına göre söylüyorum.
tereyagburak
Yetkin
- Makaleler
- 1
Hmm.
Taksici Musa Fedaisi
Yetkin
Tayyipçi olduğunu düşünüyorum.
HDDKullanıyorum
Üstün
Bilgiye aç, besledikçe gelişecek. Diğer yapay zekalar gibi internetin her yerinden izinli izinsiz veri çekip kendini geliştirmediği için bu durumda, daha fazla parametre daha iyi sonuç.
Siyaseti karıştırma her işiniz siyaset şurada 2 gram gülelim diyoruz.
Bilgiye aç, besledikçe gelişecek. Diğer yapay zekalar gibi internetin her yerinden izinli izinsiz veri çekip kendini geliştirmediği için bu durumda, daha fazla parametre daha iyi sonuç.
Atatürk'ün Renault 12 ile gitmesine ne demeli.
Tuhoiisa
Üstün
Yapay zeka doğası ve eğitim biçimi gereği bilmediği konular hakkında yalanlar uydurmaya yöneliktir.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Çin'de 1.5 milyon takipçisi bulunan köpek kaçırıldı ve yedirildi
- Dagster3532
-