3507Enes 59
Üstün
- Makaleler
- 1
Ben açıkçası kuralları anlamıyorum. Hem Unreal Tournament (1999) nereden bulunur? buradaki konu gibi hatalar da olmaz.
800 TL ve 35 dolar üzeri oyunlar için kod içinde link paylaşabilir miyiz? Dijital platformda satışı olmayan oyunlar için aynı seçenek geçerli mi?"X kuralı y sebebiyle anlamadım" şeklinde listeleme sağlarsanız bizim için de problemler daha açık olur.
Korsan, yazdıklarım için geçerli mi onu soruyoruz.
Oyunun korsan indirme bağlantısını mı atacaksınız?800 TL ve 35 dolar üzeri oyunlar için kod içinde link paylaşabilir miyiz? Dijital platformda satışı olmayan oyunlar için aynı seçenek geçerli mi?
Yukarıda söylediklerim için forumda böyle bir destek var mı yok mu? Evet korsan indirme bağlantısı kod içerisinde.Oyunun korsan indirme bağlantısını mı atacaksınız?
Kural 17 hakkında bir anlaşmazlık çıktı konuda. Konuyu okumanız daha iyi olur."X kuralı y sebebiyle anlamadım" şeklinde listeleme sağlarsanız bizim için de problemler daha açık olur.
"X kuralı y sebebiyle anlamadım" şeklinde listeleme sağlarsanız bizim için de problemler daha açık olur.