Uygulandı Kurallar kısmı daha okunabilir yapılabilir

Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.
Makaleler
33
Yer
Autopolis Oita
Bence şu an bizim forumda bulunan kurallar kısmı görünüş olarak pek iyi durmuyor. Bildiğin kocaman yazıdan oluşan bir duvar var, ayrıca kurallar da birbirine giriyor. Bir kural aramaya giriyorum önümde kocaman yazı duvarı var.

Kurallar arası boşluk konulabilir, güzel ve daha okunabilir olması için bazı düzenlemeler yapılabilir bence.

Son düzenleme:
Artı 31 Eksi
Yeni gelen hiçbir üyenin kuralları baştan sona okuduğuna inanmıyorum. Üyeliği onaylanan kullanıcılar dimdirekt o sayfaya yönlendirilip forumun diğer kısmındaki sayfalar da inaktif olmalı, belli bir süre boyunca (10 dk. ideal olabilir) mesaj yazma yetkisi verilebilir. (Sayfadan çıktıklarında sayaç sıfırlanabilir.)

Yeni gelen hiçbir üyenin kuralları baştan sona okuduğuna inanmıyorum. Üyeliği onaylanan kullanıcılar dimdirekt o sayfaya yönlendirilip forumun diğer kısmındaki sayfalar da inaktif olmalı, belli bir süre boyunca (10 dakika ideal olabilir) mesaj yazma yetkisi verilebilir. (sayfadan çıktıklarında sayaç sıfırlanabilir.)

Bence 10 dakika çok uzun bir süre. Bir de orayı cidden okuması zor geliyor insana.

Kolaylık sağlanması açısından güzel olur, artıladım.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt