Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.
Benim anladığım kadarı ile kurala göre konuşuyorum tabii ki.

800 TL veya 35 Dolar'ın üstünde olan bir oyunu kişi korsan bulup indirirse ve bu korsan oyunda teknik arıza gibi durumlar olursa, buna destek verilebilir diye anladım ben.

Adam korsan bir oyun indirmiştir atıyorum, Crack dosyasını atmayı bilmiyordur bu konu hakkında destek alabilir gibi gibi.

Biraz ucu açık kalıyor yine sanki. Diğer forumda da bu karışıklık olmuştu.

Yani kural daha anlaşılır yazılabilir. @3507Enes

Son düzenleme:
Benim anladığım kadarı ile kurala göre konuşuyorum tabii ki.

800 TL veya 35 dolar üstü olan bir oyunu kişi korsan bulup indirirse ve bu korsan oyunda teknik arıza gibi durumlar olursa buna destek verilebilir diye anladım ben.

Adam korsan bir oyun indirmiştir atıyorum, crack dosyasını atmayı bilmiyordur bu konu hakkında destek alabilir gibi gibi.
Tamam bu kural doğru ama kod için de link paylaşılabilir diye biliyorum. Diğer forumda çok kez paylaştım çünkü, hatta sormuştum paylaşmadan önce. Sorumluluğun indirene ait olduğunu söylediler. Virüs vb. yönünden anlatabildim mi? Recep bey bir açıklama yaparsa daha iyi olur aslında. 800 TL veya 35 dolar üstü olan ayrıyeten dijital platformlarda satışı olmayan oyunlar için kod içinde link paylaşmanın olabileceği benim beynime kazınmış niyeyse.

Diğer forumda çok kez paylaştım çünkü, hatta sormuştum paylaşmadan önce. Sorumluluğun indirene ait olduğunu söylediler.
Orada yasak değildi zaten.
Screenshot_20240119_222145_Chrome.webp

800 TL veya 35 dolar üstü olan ayrıyeten dijital platformlarda satışı olmayan oyunlar için kod içinde link paylaşmanın olabileceği benim beynime kazınmış niyeyse.

Burada olan kurala göre cevap verdim hocam ama link için, daha önce bu forumda korsan link atan birisine denk gelmedim. O açıdan bir şey diyemem.

Diğer forumun yöneticisi böyle bir şey yazmış mesela. Sizin dediğiniz bu herhalde.

Screenshot_2024-03-15-21-44-09-321_com.android.chrome-edit.webp

Kavga etmeye gerek yok öneri uygulandığı zaman bakarız.

@Kedicik Bunun hakkında yazmışsın cevap veremedim buradan yazayım. Zaten gereksiz mesajları silerek müdahale etmişler, konu kapanmadığına göre bir sorun yok. Aykırı bir durumun da olmadığı belli. Yine de bir açıklama yapılsa çok iyi olur. Recep Baltaş'ın profile spam atacağız artık ne yapalım kimse takmıyor.