3507Enes 59
Üstün
- Makaleler
- 1
Ben açıkçası kuralları anlamıyorum. Hem Unreal Tournament (1999) nereden bulunur? buradaki konu gibi hatalar da olmaz.
Tamam bu kural doğru ama kod için de link paylaşılabilir diye biliyorum. Diğer forumda çok kez paylaştım çünkü, hatta sormuştum paylaşmadan önce. Sorumluluğun indirene ait olduğunu söylediler. Virüs vb. yönünden anlatabildim mi? Recep bey bir açıklama yaparsa daha iyi olur aslında. 800 TL veya 35 dolar üstü olan ayrıyeten dijital platformlarda satışı olmayan oyunlar için kod içinde link paylaşmanın olabileceği benim beynime kazınmış niyeyse.Benim anladığım kadarı ile kurala göre konuşuyorum tabii ki.
800 TL veya 35 dolar üstü olan bir oyunu kişi korsan bulup indirirse ve bu korsan oyunda teknik arıza gibi durumlar olursa buna destek verilebilir diye anladım ben.
Adam korsan bir oyun indirmiştir atıyorum, crack dosyasını atmayı bilmiyordur bu konu hakkında destek alabilir gibi gibi.
Orada yasak değildi zaten.Diğer forumda çok kez paylaştım çünkü, hatta sormuştum paylaşmadan önce. Sorumluluğun indirene ait olduğunu söylediler.
800 TL veya 35 dolar üstü olan ayrıyeten dijital platformlarda satışı olmayan oyunlar için kod içinde link paylaşmanın olabileceği benim beynime kazınmış niyeyse.