Kur'an'daki kafamı karıştıran bazı ayetler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 4828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 836
Yapay zeka bir çok kaynakları araştırıp öyle cevap vermiyor mu? Ayrıca atılan sitede kaynak dahi verilmemiş doğru mu yanlış mı nereden bilebilirim ki?
Yapay zeka internetteki her türlü veriyi kullanabilir bu sebeple her veri güvenilir de denilemez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her neyse, ne yapacağımı bilmiyorum dine boş boş inanıp geçiyim en iyisi.

Arkadaşlar bırakın böyle işleri, hayatınızı yaşayın (bu iyiliği size kimse yapmaz)

Evet, şimdi baktım yüksek ihtimalel güvenilir. Elimde 1-2 kitap var onlardan da araştıracağım. Sonucu söylerim araştırınca.

Hipokrat için söylediklerinde kaynak yok bile. Hipokrat diyip sayfa sayısı vermiş. [29] ve [30]'a bakın. Hipokrat'ın tüm kitaplarının derlemesini bulup araştırdım, yine de böyle bir bilgiye rastlamadım. Tabi kitapları okumadım, araştırırken gözümden kaçmış olabilir vs. o yüzden yardım istedim forum üyelerinden ama kimsenin ilgisini çekmemiş belli ki, olsun.

Kleopatra için söylenenler Medicine and the Christian Mind adlı kitaptan. Korsan olarak bulamadım, dolayısıyla onu da doğrulayamadım.

Hocam Allah demiş ki: "başınıza gelen musibetlerin çoğu kendi elinizle yaptığınız işlerdir". Yani yapılan günahlara karşılık Allah'ın verdiği ceza gibi bir şey. Fakat devamında Allah sonradan çoğunu Af ettiğini söylüyor. İşte burda birazcık da olsa ilahi adalet kavramı karşımıza çıkıyor.

Bazı ayetler Kuran'ın Allah'tan geldiğini kanıtlamak için vardır bence. Ondan mucizedir. Buna bir sürü örnek vardır. Ben en çok 7 ve 19 üzerine şifreli olmasından etkilendim. Bu Kuran'ın benzersiz olduğunu belirten bir örnektir resmen.

Hocam birde internette ateistler falan Kuran'da hata olduğunu bulduklarını falan iddia ediyorlar ama Müslüman'lar bunları buluyor. Zaten İslam'ın başlangıç zamanlarında tartışmışlardır yani.

Ateistler için dünyanın sonu böyle olacak;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…