Kuşum sürekli uyuyor ve düşünüyor

Değerli güzel insan efendi dürüst mekkuyin hocam çok geçmiş olsun sizi severim forumda iyi bir kişiliğiniz var sorunuza gelecek olursak, kuşunuzun psikolojisi bozulmuş olabilir veya zarar gördüğünden hastalanmış olabilir bir veterinere götürün bakalım onlar ne diyecek.

Veterinere götür hocam.
Veterinere gitmesi şart.
Veterinere götüreceğim ama bugün kapalıdır. Bu arada kuşu yanıma aldım beraber yemek masasına oturduk o dal darını bende yemeğimi yedim şu an iyi görünüyor kuş. Biraz da palyaçoluk yaptım mutlu yani.

İfadeler: 995

Kuşunuz "Nihilist" olmuş bence.

Efendim, depresyonda olabilir. Bu konu ile bağlantılı bir olay yaşandı mi?

Morali bozulmuştur. Sürekli karanlık ortamda kalan kuşlar normalde olduklarından daha fazla uyuklarlar. Ayağı konusunda endişeliyim, umarım bir sıkıntısı yoktur. Bunlar dışında öteki dişi kuştan ayırdığınız için üzgün olabilir.

Yem tüketimini aza indirmesi ya da hiç yememesi. Kafesinin içinde hareket etmemesi, eski neşesinde ve canlılığında olmaması.

Bunlar hastalıklara da davetiye çıkaracak belirtiler. Bu hafta dal darısı ikramı konusunda elinizi bol tutun. Diğer haftalarda dozunda verelim, sürekli olarak fazla fazla vermeniz kolayca yağlanmasına sebep olabilir.

Hızlı bir şekilde kilo kaybı yaşaması.

Hassas tartıyla ölçtünüz mü? Kaç gramdan kaça düşmüş.

Yardımınız için teşekkür ederim kuşumla normalinden biraz daha ilgilendim ve elimle besledim şu an eski neşesinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…