Konu aslında alınır mıdan ziyade fikir alabilmek çünkü öyle de böyle de alınacak. Araba için altınları verecek olan hanım, arabayı da beğendi velhasıl kelam öyle de böyle de alınacak. Aracın görünüşüne bakar o yüzden düşündüğüm araçlara ısındırmak birazcık meşakatli, yoksa bir 626 hayalimiz vardı...
Araç için araştırma yapıyoruz ediyoruz ancak aklımıza gelmeyen veya bakmadığımız yerler illaki çıkacaktır. Konuyu açmamdaki sebepte fikir alabilmek açıkçası. Süper bir şekilde anlamasam da yeteri kadar anlarım araçlardan o sebeple çok zorlanacağımı da düşünmüyorum.
Dediğiniz gibi basitte bir araç olmasından sebep birçok arızasını çözebileceğimi düşünüyorum. Yukarıda da bahsettiğim gibi çok nokta enjeksiyon olmasından sebep 2002 ve sonrası hidrolik direksiyonlu bir model almayı düşünüyorum.
Ki düşündüğüm üç beş yükeltmelerden biri bagaj altına LPG haznesi yaptırıp 60lt bir LPG tank koymak. Süspansiyon durumuna göre sistemi güncellemek. Garanti yapılacak basit bir çift katman ses yalıtımı, nemli bir şehirde yaşamamdan sebep aracın alt sacında çürük varsa tamir ettirip pütür atmak. Tabii ki iç döşeme ve koltukları yenileme.
Tabii ki motor ve yürüyenin genel olarak sorunsuz olduğu bir senaryoda. Aklıma gelen farklı bir şey de yok açıkçası. Sizlerin aklına gelen yapılması gerekir dediğiniz yükseltme vb. şeyler var mıdır?