Laptop piyasasındaki çoğu ürünün sorunlu olması

Bu ürün hakkında bilginiz var mı hocam hangi kasa kuıllanıyor tonfang mi ayrıca soğutması nasıl acaba?
@Quezzy @Uyuyan Sincap.

Ucuz etin yahnisi yavan olur. Sallıyorum Asus ROG serisinin 60k'ya verdiği özelliği TUF ile 30k'ya satıyorlarsa bir şeylerden kısılması gerekiyor. O kısılan şeylerde bu sıkıntılara sebep oluyor.
Asus roglarda da sıvı metal akma sorunu var hocam. İlla bi yerden sorun çıkartıyor marka. Termal ped koysa tüm dertler çözülecek.

Bu ürün hakkında bilginiz var mı hocam hangi kasa kuıllanıyor tonfang mi ayrıca soğutması nasıl acaba?
@Quezzy @Uyuyan Sincap.

Ben pek anlamam da son birkaç aydır cihaz TV canlı yayını izliyorum. Bu model yerine slayer r9t 5060 öneririm.

Garantisi gider ama ASUS ROG alsak, PTM7950 taksak kendimiz?
Gerek yok sorun çıkartırsa değişim istersin. Çıkartmazsa garanti bitene kadar sıvı metalle yardırırsın. Firmanın baştan koyması lazım bunu.

Kasası hakkında bir bilgim yok. Tongfang herhalde. Fakat Monster laptopların soğutması güzel değil.

Tercih edilebilir mi?

Tulpar serisi içimde ukte kalmış neden bilmiyorum o zamanlar çok beğeniyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…